-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Haye atšaukė planuotą kovą

Didžiosios Britanijos boksininkas Davidas Haye pranešė, kad nedalyvaus planuotoje dvikovoje su Manueliu Charru. Buvęs pasaulio čempionas treniruočių metu susižeidė ranką ir nesitiki pagyti iki birželio 29-ąją planuotos kovos.
Dvikovos akimirka
Davidas Haye dešinėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Boksas Davidas Haye

Daugiau nei 6 tūkstančiai mūsų sporto grupės „Facebook“ gerbėjų kasdien seka įdomiausią informaciją iš sporto pasaulio, dalyvauja diskusijose ir konkursuose. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Britas tikėjosi, kad geras pasirodymas prieš Libane gimusį vokietį Manuelį Charrą jam padėtų priartėti prie kovos su vienu iš Klyčko brolių. Kol kas nėra aišku, ar atšaukta kova su M.Charru bus atidėta ar jos išvis bus atsisakyta.

„Aš labai nusivylęs, kad turiu atšaukti šią kovą. – teigė D.Haye – Man reikia pailsėti bent 4 savaites. Kartais aš patiriu smulkias traumas treniruotėse, bet vis tiek einu kovoti. Deja, šįkart taip padaryti nepavyks. Tiesiog negaliu atsigauti taip greitai. Atsiprašau Manuelio Charro ir visų gerbėjų, kurie jau buvo nusipirkę bilietus. Pamaniau, kad svarbu apie tai pranešti kuo greičiau, kad galėtumėte pakeisti savo planus. Kai tik galėsiu vėl pilnai treniruotis, pranešiu.“

Kairę ranką susižeidęs boksininkas nedalyvavo kovoje nuo pergalės prieš Derecką Chisorą praėjusių metų liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius