-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivydas Danyla ir Artūras Barkauskas varžysis pasaulio „Muay Thai“ čempionate

Sporto klubo „Titanas“ auklėtiniai Deivydas Danyla ir Artūras Barkauskas, kartu su Tarptautinės kategorijos teisėju Sauliumi Šeškevičiumi buvo pakviesti į „Muay Thai“ (Tailando bokso) pasaulio čempionatą atstovauti Lietuvai.
Artūras Barkauskas, Saulius Šeškevičius ir Deivydas Danyla prieš pasaulio čempionatą.
Artūras Barkauskas, Saulius Šeškevičius ir Deivydas Danyla prieš pasaulio čempionatą. / titanas.lt nuotr.

„Atstovauti Lietuvai  yra ne tik garbė, bet ir didelė atsakomybė. Mes tikimės ne tik rezultatų, tačiau ir dar didesnės patirties pasisemimo “, – prieš čempionatą sakė Tarptautinės kategorijos teisėjas S.Šeškevičius.

Visą savaitę – nuo rugsėjo 6 iki 13 dienos – truksiantis prestižinis sporto renginys – Tailando bokso („Muay Thai“) pasaulio čempionatas vyks Sankt Peterburge (Rusija). Jame dalyvaus daugiau nei 1000 kovotojų iš daugiau nei 100 šalių.

Kaip specialūs svečiai Pasaulio čempionatą aplankys Holivudo veiksmo filmų žvaigždės, kovos menų meistrai  Jeanas-Claude'as Van Damme'as ir Chuckas Norrisas.

Mūsų šaliai atstovaus  du Kauno sporto klubo „Titanas" sportininkai – Europos „Muay Thai“ čempionas, Europos K-1 čempionas, Lietuvos „Muay Thai“ čempionas  D.Danyla (svorio kategorija iki 63,5 kg) bei Lietuvos „Muay Thai“ čempionas A. Barkauskas (iki 67 kg).

„Esame dėkingi mūsų klubo treneriams, kad galime gauti geriausią šio sporto mokyklą Lietuvoje, mes ruošiamės šiam čempionatui sunkiai ir atkakliai, tikimės parodyti savo meistriškumą ir pasisemti  jo iš geriausiu kovotojų iš viso pasaulio šalių“, – prieš čempionatą vienas kitam antrino kovotojai D.Danyla ir A.Barkauskas.

Apie „Muay Thai“ pasaulio čempionatą

Pirmą kartą Tailando bokso istorijoje pasaulio čempionato šeimininkė bus Rusija. Pasaulio čempionatą stebės  komisija iš Tarptautinio Olimpinio komiteto (TOK), kuri vertins čempionato organizacinį lygį.

TOK komisijos dalyvavimas suteiks ypatingą svarbą šiam sporto renginiui, nes tai yra Tarptautinės „Muay Thai“ mėgėjų federacijos (IFMA) oficiali paraiška dėl Tailando bokso sporto šakos akreditavimo Tarptautiniame Olimpiniame komitete (TOK).

Tailando bokso populiarumas pasaulyje ir toliau auga dėka mišrių kovos menų plėtros. „Muay Thai“ mums žinoma daugiau kaip Tailando boksas. „Muay Thai“, išvertus iš tailandų kalbos reiškia „laisva kova“, o taip pavadintas buvo dėl savo išskirtinai efektyvios ir itin įvairiapusiškos smūgiavimo technikos.

VIDEO: IFMA World Muaythai Championships 2012 in Saint-Petersburg, Russia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius