Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dereckas Chisora diskvalifikuotas neribotam laikui – sprendimas bus peržiūrėtas tik boksininkui išklausius pykčio tramdymo kursus

Po dvikovos su Vitalijumi Kličko spaudos konferencijoje muštynes sukėlęs britų boksininkas Dereckas Chisora diskvalifikuojamas neribotam laikui ir šalinamas iš WBC reitingo. Tokį sprendimą WBC (ang. World Boxing Council) priėmė praėjus dešimčiai dienų nuo incidento Miunchene.
Dereckas Chisora
Dereckas Chisora / AP/Scanpix nuotr.
Temos: 2 Boksas „WBC“

Primename, jog po kovos, kurią laimėjo V.Kličko, vykusioje spaudos konferencijoje D.Chisorai užkliuvo tarp žurnalistų buvęs kitas garsus boksininkas Davidas Haye, konferencijoje dalyvavęs kaip vieno britų TV kanalo komentatorius.

Apsikeitus keliomis nemandagiomis frazėmis, D.Chisora pasiūlė santykius išsiaiškinti čia pat vietoje ir, pakilęs nuo stalo, nuėjo į žurnalistų būrį, kur ir stovėjo D.Haye.

Po akimirkos abu boksininkai susikibę atsidūrė ant grindų, į peštynes įsitraukė ir D.Chisoros treneris. Per incidentą nukentėjo ir žurnalistai – griuvo kelios filmavimo kameros, kliuvo ir kitai technikai.

WBC pranešime pažymėjo, kad „tai vienas gėdingiausių poelgių per visą bokso istoriją“. Pažymima, kad sprendimas nebus persvarstytas, kol 28-erių D.Chisora neišklausys psichologinių kursų, skirtų pykčio valdymui. Boksininko laukia ir piniginė bauda, tačiau jos dydis kol kas nenustatytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius