-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Bondorovas įspūdingai sugrįžo į kovą ir nokautavo varžovą

Vienas geriausių Lietuvos boksininkų Donatas Bondorovas (16-3-1) trečiadienį Hamonde (JAV) dvidešimtą kartą lipo į profesionalaus bokso ringą. Vidutinio svorio (iki 72,5 kg) dvikovoje Čikagoje (JAV) gyvenantis lietuvis jau 2-ajame raunde nokautavo amerikietį Davidą Thomasą (10-3-2).
Donatas Bondorovas
Donatas Bondorovas / Organizatorių nuotr.

D.Bondorovas agresyviai pradėjo kovą, bet, 1-ajam raundui einant į pabaigą, lietuvis atsidūrė nokdaune po varžovo smūgio dešine ir atakos kaire ranka į korpusą. D.Bondorovo nosis buvo stipriai sukruvinta ir deformuota, bet atsistojęs lietuvis buvo pasiruošęs aktyviai tęsti dvikovą.

2-ajame raunde D.Bondorovas agresyviai spaudė oponentą atakuodamas stipriais smūgiais į galvą ir korpusą. D.Thomasas buvo gainiojamas po visą ringą ir, amerikiečiui nukritus prie virvių, teisėjas sustabdė kovą. Dvikovos baigtis: D.Bondorovas laimėjo techniniu nokautu 2-ajame raunde (2:03).

Tai buvo trečia iš eilės 32 metų amžiaus D.Bondorovo, dažnai vadinamo tiesiog Bondu, pergalė profesionaliame ringe. Pastarieji 16 jo pasirodymų vyko JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius