Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Skurdelis neprilygo buvusiam pasaulio čempionui

Ukrainoje vykstančiame Europos bokso čempionate sekmadienį į ringą kopė trečiasis lietuvis – Edgaras Skurdelis. Lietuviui burtai buvo negailestingi ir jau pirmoje kovoje suvedė su 2013 m. pasaulio čempionu ir 2016 m. Rio de Žaneiro olimpiados dalyviu Javidu Chalabiyevu iš Azerbaidžano.
Edgaras Skurdelis
Edgaras Skurdelis / LBF archyvo nuotr.
Temos: 2 Ukraina Boksas

Po atkaklios pergalę taškais 4:1 iškovojo E.Skurdelio varžovas. Pirmame raunde vyko lygi kova – du teisėjai pergalę skyrė lietuviui, trys – jo varžovui. Antrame raunde iniciatyvą perėmė J.Chalabiyevas ir ją išlaikė iki finalinio gongo.

Teisėjų nuomonės kaip reikiant išsiskyrė. Austrijos teisėjas pergalę 29:28 skyrė lietuviui, bulgaras įžvelgė minimalią azerbaidžaniečio persvarą 29:28, tuo tarpu Kazachstano, Italijos ir Velso teisėjai nusprendė, kad J.Chalabiyevo persvara buvo gan akivaizdi 30:26, 30:25, 30:24.

„Tituluotas varžovas išnaudojo savo patirtį ir nuo pat pirmo raundo pradžios laikė labai aukštą kovos tempą. Deja, pasidaviau jo primestai kovos eigai, nesugebėjau laikytis savo užsibrėžtos kovos taktikos. Pagrindinė pralaimėjimo priežastis – neatlaikiau varžovo primesto tempo. Bet tokia kova su pasaulio čempionu davė daug patirties, kuri pravers ateities kovoms“, – sakė E.Skurdelis.

Sekmadienį Europos čempionate debiutuos Paulius Zujevas. Svorio kategorijoje iki 81 kg lietuvis susitiks su švedu Dennisu Kauferiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius