-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eimantas Stanionis sulaukė gerų žinių: „Sužinojau, kada bus kita kova“

Vienas geriausių Lietuvos boksininkų Eimantas Stanionis pastaruoju metu turėjo ištverti tikrą emocijų audrą, bet panašu, kad po truputį aistros rimsta. Daugiau nei pusantrų metų kovos laukiantis WBA reguliarusis pasaulio čempionas teigia žinantis preliminarią būsimos akistatos datą.
Boksininkas Eimantas Stanionis
Boksininkas Eimantas Stanionis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Turiu truputį gerų naujienų. Kalbėjau su vadybininku ir jis sakė, kad kita mano kova turėtų vykti spalio pabaigoje, lapkritį arba gruodį. Dabar tiesiog laukiu savo varžovo. Jie manęs klausė, su kuo norėčiau kautis, aš pasakiau, kad man tai nesvarbu – parinkite man varžovą, atsiųskite kontraktą su sąžiningomis sąlygomis ir aš jį pasirašysiu“, – bendraudamas su „Fight Hype“ teigė E.Stanionis.

VIDEO: Eimanto Stanionio interviu

Lietuvio teigimu, derybos kol kas yra dar tik pirminėje stadijoje, tad ir kalbėti apie konkrečias pavardes jis nenorėjo.

„Būtų idealu tarsi iš naujo pradėti karjerą, gauti daugiau reklamos, daugiau kovų, daugiau patirties, tapti žinomesniam JAV rinkoje ir tada gauti didesnes kovas. Kita vertus, suprantu, kad esu iš mažos šalies ir turėsiu kautis su tuo, ką man parinks“, – kalbėjo E.Stanionis.

Tarp potencialiausių lietuvio varžovų dabar įvardijami laikinasis IBF pasaulio čempionas Jaronas Ennisas ir WBC reitingo lyderis amerikietis Keithas Thurmanas.

„Man dabar būtų idealu kautis su Thurmanu, nes mes abu ilgą laiką buvome be kovų. Ar galėčiau kovą prieš jį vaigti anksčiau laiko? Manau, kad taip. Jei kausimės, žinau, kad jis bėgios po ringą, bet aš jį galiausiai pričiupčiau. Jo gynyba ne tokia ir gera, o tvirto smakro jis nebeturi. Kova su Ennisu būtų sudėtingesnė“, – svarstė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius