Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Floydas Mayweatheris atsiliepė į Chabibo Nurmagomedovo kvietimą kovai

Naujas kovų cirkas prasidėjo, kai karjerą lyg ir baigęs bokso čempionas Floydas Mayweatheris vienu įrašu atsakė į mišrių kovos menų žvaigždės Chabibo Nurmagomedovo pasiūlymą susikauti.
Amžiaus kova dėl „pinigų“ diržo: F.Mayweatheris prieš C.McGregorą
Kai F.Mayweatheris įveikė C.McGregorą, tai buvo 50-oji jo pergalė ringe. / „Scanpix“ nuotr.

Ch.Nurmagomedovas iššaukė kovai bokso superžvaigždę po to, kai prieš dešimt dienų UFC ringo narve įveikė Conorą McGregorą.

„Pirmyn, Floydai, dabar turime kovoti mes, – į amerikietį vieša video žinute „Instagram“ tinkle kreipėsi Rusijos kovotojas. – 50-0 prieš 27-0, du vaikinai, kurie niekada nepralaimėjo. Pirmyn. Kodėl gi ne? Džiunglėse būna tik vienas karalius. Žinoma, juo esu aš.“

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas

Nereikėjo ilgai laukti, kol F.Mayweatheris, kuris 2017 metais iškovojo 50-ąją pergalę per savo profesionalo karjerą, atsiliepė į dagestaniečio kvietimą.

41 metų amerikietis boksininkas jau buvo patvirtinęs dar vieną dvikovą su Manny Pacquiao šių metų pabaigoje, o dabar susidomėjo ir 30-mečio ruso pasiūlymu.

„CBS, Showtime ir MGM Grand – ruoškite čekius, – į potencialius kovos transliuotojus vieša žinute kreipėsi F.Mayweatheris. – Keliaukite pasižiūrėti, Chabibas Nurmagomedovas meta man iššūkį. Padarykime Las Vegasą didžiu vėl!“

Ch.Nurmagomedovo 2 mln. dolerių premija už pergalę prieš Conorą McGregorą dar nėra sumokėta, nes Nevados sporto komisija ruošia bausmę rusui dėl šio ir jo komandos išpuolių Las Vegaso arenoje pasibaigus kovai.

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.

Tad rusas greitai pasiūlė F.Mayweatheriui nesikauti Las Vegase. „Jie nesumokėjo mano pinigų“, – paaiškino Ch.Nurmagomedovas.

Iki šiol jis niekada nesikovė prieš bokso profesionalą. Nežinia, ar superkova vyktų bokso, ar UFC ringe.

Pernai vykusi C.McGregoro ir F.Mayweatherio dvikova bokso ringe, kur amerikietis boksininkas įveikė Airijos UFC kovotoją dešimtajame raunde, uždirbo milijonus abiems.

Prieš 10 dienų įvyko skandalingoji C.McGregoro ir Ch.Nurmagomedovo dvikova, kurią ketvirtajame raunde laimėjo rusas, pasiekęs 27 pergalę per tiek pat kovų savo karjeroje.

C.McGregoras jau kreipėsi į Ch.Nurmagomedovą revanšo.

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.

Airio treneris Johnas Kavanaghas atskleidė, kad C.McGregoras jau peržiūrėjo pralaimėtos kovos įrašą ir turi planų ateičiai.

„Jis iškart man paskambino ir ėmė kalbėti: Mes padarysime tai, mes padarysime ir taip, – pasakojo treneris. – Aš sutikau, bet noriu kai ką pakeisti treniruočių požiūriu.

Gal tai juokinga, radikali analogija, bet tai būtų lyg „Rokis III“ filme. Mes pasiruoštume kovai su Chabibu keliaudami į seną mokyklos salę. Tiesiog dingtume“, – idėja surengti sunkią trijų mėnesių treniruočių stovyklą užsidegė C.McGregoro treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius