Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floydas Mayweatheris: „Kova su Conoru McGregoru gali įvykti“

Neseniai karjerą baigęs 39-erių boksininkas Floydas Mayweatheris spaudos konferencijoje prasitarė, kad gandai apie jo ir UFC žvaigždės Conoro McGregoro kovą nėra iš piršto laužti.
Floydas Mayweatheris Jaunesnysis
Floydas Mayweatheris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai tikėtina, tai tikėtina. Visus gandus, kuriuos girdėjote, paskleidžiau aš pats. Tai gali būti visai ne gandai, tad laikykite savo pirštus sukryžiuotus. Tai gali būti boksininko ir MMA kovotojo dvikova. Mes dar nieko nežinome“, – kalbėjo F.Mayweatheris.

49-ias kovas iš 49-ių per savo profesionalo karjerą laimėjęs F.Mayweatheris apie pensiją paskelbė praėjusių metų rugsėjį, tačiau vis daugiau ženklų rodo, kad amerikietis gali grįžti į ringą.

Vis dėlto UFC vadovas Dana White'as, paklaustas apie F.Mayweatherio ir C.McGregoro galimą kovą, sakė, kad tai tiesiog geltonosios spaudos pramanai.

Pats F.Mayweatheris konkrečiai nepaminėjo C.McGregoro, anot ESPN, kol kas nėra jokių ženklų, kad potenciali kova gali įvykti.

27-erių C.McGregoras savo „Twitter“ paskyroje tik paskatino gandus, pasidalindamas galima jo ir boksininko kovos reklama.

Galima spėti, kad jeigu F.Mayweatheris ir C.McGregoras žengtų vienas prieš kitą į ringą, kova uždirbtų milžinišką sumą. Airis yra populiariausias UFC kovotojas, didžiulė MMA žvaigždė.

F.Mayweatheris už vieną kovą sugeba uždirbti net 100 mln. JAV dolerių ir yra daugiausiai uždirbantis pasaulio sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius