-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floydas Mayweatheris prieš kovą žinojo apie paslaptyje laikytą Manny Pacquiao traumą

Amžiaus boksoje dvikovoje nugalėjęs Floydas Mayweatheris Jaunesnysis dar prieš kovą galėjo žinoti apie paslaptyje laikytą jo varžovo Manny Pacquiao peties traumą. Visų laikų brangiausią bokso dvikovą sekmadienį taškais (118-110, 116-112, 116-112) laimėjo amerikietis.
Floydas Mayweatheris prieš Manny Pacquiao
Floydas Mayweatheris ir Manny Pacquiao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Kaip pranešė bussinesinsider.com, 38 metų amerikietis jau prieš dvikovą galėjo žinoti ne tik apie slepiamą 36-erių filipiniečio traumą, bet ir kur kas daugiau svarbių detalių.

Po dvikovos spaudos konferencijoje M.Pacquiao pripažino, kad peties traumą patyrė prieš mėnesį. Dar po dienos Filipinuose boksininkas teigė, kad varžovo stovyklą viską apie tai žinojo, o F.Mayweatheris kovos metu tyčia taikėsi į sužeistą petį.

„Matėte, kaip jis traukė mane už rankos. Jis tai darė, nes žinojo apie traumą. Jis taikėsi į petį, esu įsitikinęs, kad sužinojo, kažkas jam viską pasakė“, – teigė M.Pacquiao. 

FightHype.com teigimu, F.Mayweatherio stovykla prieš kovą žinojo visas detales apie varžovo pasirengimą: po kiek raundų ir kaip jis treniravosi, net kiek laiko trukdavo duše. Anot šaltinių, F.Mayweatherio stovykla žinojo tokią informaciją, kuri prieinama tik artimiausiam M.Pacquiao žmonių ratui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius