-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 16 /2020 03 17

Gilią žaizdą patyrusio E.Skurdelio likimą po 105 sekundžių kovos nusprendė teisėjai

Londone vykstančiame Tokijo olimpinių žaidynių atrankos turnyre per žingsnį nuo olimpinio kelialapio liko Lietuvos boksininkas Edgaras Skurdelis.
Edgaras Skurdelis
Edgaras Skurdelis

Svorio kategorijos iki 57 kg antroje kovoje E.Skurdelis susitiko su ketvirtuoju skirstytu azerbaidžaniečiu Tayfuru Alijevu. Įpusėjus pirmam raundui, po susidūrimo galvomis, varžovas stipriai prakirto lietuviui antakį.

Boksininką apžiūrėjusi medikė teisėjams pranešė, kad E.Skurdelis negali tęsti kovos dėl gilios žaizdos. Kadangi ringo teisėjas nusprendė, kad antakis po susidūrimo galvomis prakirstas netyčia, teisėjai nugalėtoją turėjo paskelbti po vos minutę ir 45 sekundes trukusios kovos.

Teisėjai įžvelgė T.Alijevo pranašumą ir įteikė jam kelialapį į Tokijo olimpines žaidynes.

Į ketvirtfinalį nepatekęs E.Skurdelis pasitraukė iš tolesnės kovos. Pirmame atrankos turnyro etape lietuvis 5:0 nugalėjo graiką Aleksejų Lagkazašvilį.

Pralaimėjimą patyrė ir paskutinis antradienį kovojęs Lietuvos boksininkas Vytautas Balsys. Svorio kategorijoje iki 75 kg burtų dėka į antrą etapą patekęs lietuvis susitiko su Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių dalyviu bulgaru Simeonu Chamovu.

Labiau patyręs varžovas įrodė savo pranašumą ir laimėjo dvikovą taškais 5:0 (30:27, 30:27, 29:28, 30:27, 30:27). Tai buvo paskutinė kova Europos zonos atrankos turnyre.

Po pirmadienio kovų organizatoriai nusprendė stabdyti varžybas dėl koronaviruso grėsmės. Turnyras Londone turėjo tęstis iki kovo 24 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius