Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graplingo moksleivių pirmenybėse – šakiečių triumfas

Švenčionyse vykęs tradicinis moksleivių graplingo čempionatas šiemet dosnus buvo Šakių atstovams. Be kimono rungtyje merginų grupės absoliučios svorio kategorijos čempione tapo „Ošimo“ auklėtinė Ieva Smirnovaitė, o vaikinų grupėje – taip pat „Ošimo“ atstovas Marius Juočiūnas. Rungtyje su kimono triumfavo tas pats M.Juočiūnas bei ukmergiškė Austėja Šidlauskaitė.
Graplingo moksleivių pirmenybės
Graplingo moksleivių pirmenybės / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Graplingas Sportas

Šis turnyras vyko prabėgus vos vienai savaitei po Europos čempionato. Sportininkai neslepia, kad pasiruošimas jam leido gerą sportinę formą palaikyti ir moksleivių čempionate.

„Kiekvienas titulas, nepriklausomai nuo varžybų, yra svarbus. Šiame turnyre kovojau su pajėgiomis varžovėmis, o pergales iškovojau atidirbtais skausmingais veiksmais. Šioms varžyboms ruošiausi labai atsakingai, klausiau trenerio Vytauto Smirnovo nurodymų, nepraradau motyvacijos sportui, sulaukiau klubo bendražygių palaikymo, o tai labai padėjo pasiruošimo metu. Reikia nepamiršti, kad šios varžybos vyko iškart po Europos čempionato.

Po jo turėjau tik dvi dienas poilsio, o tada visą dėmesį skyriau skausmingiems veiksmams. Džiaugiuosi, kad jie padėjo įgyvendinti tikslus. Aišku, yra kur tobulėti, bet šie metai klostosi taip, kaip buvo suplanuota“, - pasakojo I.Smirnovaitė.

„Šis titulas, kaip ir visi kiti iškovoti titulai, man reiškia labai daug. Kovodamas prieš pasiruošusius priešininkus iškovojęs šį titulą supratau, kad treniruotėse praleistas laikas bei darbas kartu su treneriu nenuėjo veltui ir judu tinkama kryptimi. Tai manyje skatina dar labiau treniruotis ir ruoštis kartu su savo klubo sportininkais kitoms varžyboms su dar didesniu pasitikėjimu nugalėti, bei siekti dar aukštesnių rezultatų.

Kaip ir kiekvienais metais dalyvaudamas skirtingo lygio varžybose, kovodamas prieš skirtingus kovotojus, auga meistriškumas bei didėja neįkainojama patirtis, kuri ateityje padės dar labiau tobulėti.

Kaip ir minėjau, kovojau su pajėgiais kovotojais, tai nebuvo lengvai iškovotos pergalės bei titulai. Teko išbandyti jėgas prieš skirtingus kovotojus bei jų kovojimo stilių, taktiką. Kiekviena kova turėjo savo netikėtumų, kurie kovas pavertė man dar įdomesnėmis. Manau, viena iš sunkiausių kovų buvo išėjus kovoti prieš savo klubo kovotoją, nes kai kartu treniruojamės, žinome vienas kito veiksmus, todėl išėjus kovoti varžybose, kova tampa sudėtingesnė“, - pasakojo M.Juočiūnas.

Šiais metais graplingo imtynininkų dar laukia Lietuvos čempionatas, taip pat pasaulio taurės turnyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius