-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į ringą grįžusiam F.Mayweatheriui nepavyko patiesti „YouTube“ žvaigždės

Į ringą sugrįžęs vienas geriausių visų laikų boksininkų Floydas Mayweatheris priėmė „YouTube“ žvaigždės Logano Paulo iššūkį. Šiam kiek netikėtai pavyko atsilaikyti visus aštuonis raundus.
Loganas Paulas (kairėje) ir Floydas Mayweatheris
Loganas Paulas (kairėje) ir Floydas Mayweatheris / „Scanpix“/AP nuotr.

44-erių boksininkas ir 26-erių interneto įžymybė pirštines surėmė Majamio „Hard Rock“ stadione.

Dvikova vyko aštuonių raundų formatu, kurių kiekvienas truko tris minutes. Dėl per didelio ūgio ir svorio skirtumo, kovos nevertino teisėjai, tačiau boksininkai galėjo pergalę pasiekti nokautuodami savo varžovą.

Nors daugelis tikėjosi, kad F.Mayweatheris būtent tai ir padarys, L.Paului pavyko išsilaikyti ant kojų visus aštuonis raundus.

15 kg už oponentą sunkesnis L.Paulas pradžioje net spaudė F.Mayweatherį, atlikdamas seriją smūgių, tačiau daugelio nepataikydamas.

Savo ruožtu bokso legenda varžovą „apdovanojo“ keletu stiprių, bet nokdaunų nelėmusių smūgių.

„Jis geresnis, nei galvojau, – po dvikovos pripažino F.Mayweatheris, paskutinį kartą profesionaliai kovojęs 2017 metais, kai nugalėjo mišrių kovos menų žvaigždę Conorą McGregorą. – Mane jis nustebino. Jis puikiai padirbėjo.“

Savo ruožtu savo trenerio Miltono Lacroix iškeltą tikslą atsilaikyti visus aštuonis raundus įgyvendinęs L.Paulas po kovos kalbėjo pakiliai.

„Nenoriu, kad kas nors man kada nors dar sakytų, jog man yra kažkas neįmanomo. Faktas, kad esu čia su vienu geriausių visų laikų boksininku, įrodo, kad galiu paneigti bet kokias prognozes“, – teigė „YouTube“ žvaigždė.

L.Paulas iki šiol tik kartą yra kovojęs bokso ringe profesionaliai, kai prieš dvejus metus nusileido reperiui KSI. F.Mayweatherio rezultatas profesionaliame bokse yra 49 pergalės ir 0 pralaimėjimų.

F.Mayweatheris už šią kovą vylėsi gauti bent 50 mln. JAV dolerių. L.Paului turėtų atitekti įspūdinga maždaug 20 mln. dolerių suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius