-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į ringą po 3 metų grįžęs galingasis Fiodoras Jemeljanenka sudaužė 10 metų jaunesnį varžovą

Garsusis rusas Fiodoras Jemeljanenka po trejų metų pertraukos grįžo į mišrių kovos menų (MMA) ringą ir su trenksmu sudaužė dešimt metų jaunesnį indą Jaideepą Singhą. Kova Japonijoje truko tik vos daugiau nei tris minutes.

39 metų Rusijos kovotojas iš profesionalaus sporto pasitraukė 2012 metų birželį po kovos su Pedro Rizzo.

Tai buvo 35-oji F.Jemeljanenkos pergalė mišrių kovų ringe per 39 susitikimus. 28 metų J.Singhas yra buvęs kikbokso pasaulio čempionas, tačiau MMA ringe kovėsi tik trečiąjį kartą (pirmasis buvo dar 2013 m.) ir patyrė pirmąją nesėkmę. 

Nuo pat ruso ir indo dvikovos pirmosios minutės buvo aišku, kad F.Jemeljanenka yra aiškus kovos favoritas ir tikrai paguldys J.Singhą ant grindų.

Indui pavyko ištrūkti iš pirmojo parterio, kai rusas ringo viduryje buvo paguldęs varžovą.

Vis dėlto netrukus F.Jemeljanenka sugebėjo indą dar kartą parversti ant grindų šalia ringo krašto. Galingo stoto rusas surakino varžovą kojomis, indas nesugebėjo pridengti savo galvos, praleido seriją ruso smūgių dešine ranka ir teisėjas kovą nutraukė.

Kol kas F.Jemeljenka neskelbia, kuriam laikui jis sugrįžo į ringą. Sugrįžimui jis rengėsi daugiau nei pusę metų, o kitą kovą planuoja balandį.

„Mano kita kova suplanuota balandžio mėnesį. Manau, kad ji vyks Japonijoje, bendradarbiaujant su kompanija Rizin. Man geriausia būtų keturis mėnesius atsikvėpti prieš vėl lipant į ringą“, – mmamania.com cituoja F.Jemeljanenką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius