-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš pasaulio bokso čempionato pasitraukė dar vienas lietuvis – Vladimiras Milevskis

Azerbaidžano sostinėje tęsiasi XVI pasaulio bokso čempionatas, kuriame atletai kovoja ne tik dėl medalių, bet ir dėl 92 kelialapių į 2012 metų Londono vasaros olimpines žaidynes.
Vladimiras Milevskis pasitraukė iš pasaulio bokso čempionato
Vladimiras Milevskis pasitraukė iš pasaulio bokso čempionato / BFL nuotr.

Iš planetos pirmenybių pasitraukė dar vienas Lietuvos atstovas – Vladimiras Milevskis. Pirmadienį svorio kategorijos iki 75 kg (67 dalyviai) šešioliktfinalyje vilnietis 13:21 (4:5, 6:8, 3:8) nusileido ukrainiečiui Jevgenijui Chytrovui.

Vakarinėse varžybose pirmadienį į ringą dar kops Eugenijus Tutkus, kurio svorio kategorijos iki 91 kg (47 dalyviai) šešioliktfinalyje laukia kova su 2008 metų Europos čempionu ir praėjusių (2009 metų) planetos pirmenybių bronzos medalininku bei aštuntąjį reitingą turinčiu ukrainiečiu Aleksandru Usiku.

Kol kas pasaulio čempionato šešioliktfinalio barjerą įveikė ir į svorio kategorijos iki 69 kg (63 dalyviai) turnyro aštuntfinalį pateko tik Egidijus Kavaliauskas. Antradienį dėl vietos ketvirtfinalyje ir olimpinio kelialapio E.Kavaliauskas susitiks su airiu Roy Sheehanu.

Po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos boksininkai pasaulio čempionatuose iškovojo keturis medalius – 1993 metais Suomijoje Vitalijus Karpačiauskas iškovojo sidabrą, 1995-aisiais Vokietijoje V.Karpačiauskas ir Vidas Bičiulaitis džiaugėsi bronzos medaliais, o 2007-aisiais JAV bronzą iškovojo D.Šemiotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius