Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingai pasikeitęs E.Kavaliauskas kovos su kylančia JAV bokso žvaigžde

Beveik 14 kilogramų prieš kovą numetęs Lietuvos boksininkas Egidijus Kavaliauskas ruošiasi vienai svarbiausių karjeros kovų. Pergalė jam veikiausiai suteiktų dar vieną šansą tapti WBO pasaulio profesionalų bokso čempionu.
Vergilas Ortizas jaunesnysis ir Egidijus Kavaliauskas.
Vergilas Ortizas jaunesnysis ir Egidijus Kavaliauskas. / „Instagram“ nuotr.

33-ejų lietuvis, už Atlanto pravardžiuojamas „Nuožmiąja mašina“, bandys sustabdyti kylančią JAV bokso žvaigždę Vergilą Ortizą jaunesnįjį. Amerikietis profesionalų ringe kol kas laimėjo visas 17 kovų ir visas jas – nokautu.

Tiesa, ne mažiau įspūdinga ir E.Kavaliausko statistika – 22 pergalės (18 iš jų – nokautu), 1 lygiosios ir vienintelis pralaimėjimas, 2019 metais patirtas prieš pasaulio čempioną Terence‘ą Crafwordą.

23-ejų V.Ortizas jaunesnysis yra laikomas aiškiu poros favoritu. Jis šiuo metu pirmauja WBO reitinge. Tačiau E.Kavaliauskas pavojingo varžovo nesibaimina.

VIDEO: Egidijus Kavaliauskas Exclusive Interview for Fightnews.com

„Aš galvoju tik apie tai, kad aš pats esu vertas čia būti. Jis – karys, bet ir aš toks pats. Mes nuo nieko nebėgame. Sirgaliai norėjo šios kovos ir jie ją gaus. Jie pamatys fejerverkų ir galbūt nokautą“, – pasitikintis savimi fightnews.com kalbėjo E.Kavaliauskas.

Šios poros nugalėtojui atiteks tarptautinis WBO čempiono diržas ir greičiausiai kova dėl pasaulio čempiono titulo su T.Crafwordu.

„Apie tai dabar negalvoju. Man svarbiausia – artimiausia kova ir ši akimirka“, – teigė E.Kavaliauskas.

Prieš kovą su V.Ortizu jaunesniuoju lietuvis įspūdingai transformavo savo kūną – numetė beveik 14 kg.

Penktadienį boksininkai paskutinį sykį susitiko akis į akį prieš kovą – turėjo pasisverti. E.Kavaliauskas svėrė 66,5 kg, o V.Ortizas jaunesnysis – 66,7 kg.

VIDEO: Vergil Ortiz Jr vs. Egidijus Kavaliauskas Full Weigh-In

Lietuvos boksininkas yra šiek tiek žemesnis už amerikietį (175 prieš 178 cm), tačiau jo rankos ilgesnės (180 prieš 178 cm).

Intriguojanti kova Lietuvos laiku vyks sekmadienį apie 6 val. ryto. Boksininkai kausis „Ford Center“ arenoje Teksase (JAV).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius