Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkti geriausi jaunieji Lietuvos kiokušin karatė kovotojai

​​​​​​​Lietuvos kiokušin karatė federacija išrinko geriausius metų jaunuosius sportininkus. Jais tapo Meda Balionytė (g. 2003 m.; Klaipėdos „Shodan“, treneriai – Lukas Kubilius ir Eventas Gužauskas) ir Nikas Kvasys (g. 2006 m.; Klaipėdos „Okinava“, trenerė – Diana Mačiūtė).
Meda Balionytė
Meda Balionytė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Karatė

M.Balionytė yra 2023 m. Europos ir Lietuvos jaunimo čempionė, Lietuvos suaugusiųjų čempionato nugalėtoja ir suaugusiųjų rinktinės narė, Europos suaugusiųjų čempionato dalyvė.

N.Kvasys yra daugkartinis Lietuvos katos ir kumitė čempionas, pirmą kartą istorijoje jaunučių grupėje per vieną Europos čempionatą triskart tapęs čempionu. 2023 m. Lietuvos čempionato U18 amžiaus grupėje Nikas iškovojo du aukso (komandinė ir asmeninė kata) ir vieną sidabro (kumitė) medalius, o Europos čempionate tapo vicečempionu komandinės katos rungtyje ir antrą kartą iš eilės kumitė čempionu.

„Nikas yra labai darbštus atkaklus vaikinas, į visas varžybas jį lydi tėtis ir mama. Šeima sportininką labai palaiko, daug dėmesio skiria, tad visi tie puikūs rezultatai yra visos komandos rezultatas – paties Niko, trenerės D.Mačiūtės ir šeimos, – sakė Lietuvos U16, U18 ir U20 rinktinių vyriausiasis treneris Andrius Macijauskas. – Apie Medą galiu išskirti, kad ji yra superatkakli mergina. Ji daug laimi per išskirtinį darbštumą, atkaklumą, tik pereina iš vienos amžiaus grupės į kitą, ir užsirekomenduoja iš karto ir naujoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius