Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Istorinė pergalė: S.Maslobojevas naujasis „Glory“ pasaulio čempionas

Šeštadienį Arnhemo (Nyderlandai) mieste surengtas grandiozinis „Glory Collision 4“ kikbokso turnyras, kuriame Sergejus Maslobojevas stojo į svarbiausią kovą karjeroje dėl „Glory“ pussunkio (angl. light heavyweight) svorio kategorijos pasaulio čempiono titulo su marokiečiu Tariku Khbabezu. Stipriais smūgiais koja 35 metų Lietuvos kovotojas įveikė varžovą ir užsijuosė išsvajotąjį čempiono diržą.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kova dėl „Glory“ pussunkio svorio kategorijos pasaulio čempiono titulo prasidėjo nervingai.

Pirmajame raunde Lietuvos kovotojas iškart užsiėmė ringo centrą, o po stiprių jo smūgių koja marokietis net ėmė šlubuoti.

Antrajame raunde lietuvis, pajutęs, kad varžovui tampa vis sunkiau stovėti ant kojų, toliau atakavo T.Khbabezo kairę koją.

Trečiajame raunde po sėkmingos S.Maslobojevo smūgių kombinacijos marokietis ėmė svirduliuoti, tačiau šiaip ne taip išsilaikė ant kojų. Šio raundo metu T.Khbabezas taip pat ne kartą pataikė stiprius smūgius, tačiau lietuvis buvo nepajudinamas.

Ketvirtąjį raundą aktyviau pradėjo T.Khbabezas, tačiau vėliau S.Maslobojevas pataikė keletą stiprių smūgių iš apačios. Nepaisant to, teisėjai šį raundą skyrė marokiečio naudai.

Lemiamame – penktajame – raunde Maroko atletui buvo reikalingas nokautas, kad taptų čempionu, tačiau S.Maslobojevas kovėsi tarsi liūtas. Jis tęsė marokiečio kairės kojos šturmą (lietuvis iš viso atliko net 54 smūgius kojomis, o T.Khbabezas – 23) ir netrukus po skirtingo teisėjų sprendimo (rezultatu 47-48, 48-47, 46-49, 48-47, 48-47) organizatoriai paskelbė pelnytą lietuvio pergalę.

S.Maslobojevas tapo pirmuoju šalies istorijoje „Glory“ pasaulio kikbokso čempionu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius