Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Istorinis šansas išsprūdo: Arvydas Trizno pralaimėjo kovą dėl profesionalų bokso čempiono titulo

Arvydui Trizno nepavyko iškovoti prestižinio, pagal WBC versiją, pasaulio profesionalų jaunimo bokso čempiono diržo. Kovoje dėl titulo lietuvis nusileido britui George'ui Michaelui Carmanui.
Arvydas Trizno
Arvydas Trizno / filippoventuri.it nuotr.

Gimtajame 20-mečio G.M.Carmano mieste Slau vykusi kova truko visus 10 raundų, tačiau pergalė ir laisvas WBC jaunimo pusvidutinio svorio kategorijos čempiono diržas vienbalsiu teisėjų sprendimu atiteko britų boksininkui.

23-ejų A.Trizno tai buvo 17-oji nesėkmė, per 33-is kovas profesionalų ringe. Per karjerą klaipėdietis yra laimėjęs 14 kovų, o dar 2 – baigęs lygiosiomis.

G.M.Carmanas išlieka nenugalėtas. Iš devynių kovų ringe jis nelaimėjo tik vienos, kuri baigėsi lygiosiomis.

A.Trizno į profesionalų boksą pasuko 2009-aisiais, o galimybė kautis dėl pasaulio jaunimo (iki 23 metų ir 11 mėnesių amžiaus, – past.) čempiono diržo buvo išskirtinė. Užtenka pažymėti, kad sunkaus svorio kategorijos titulas pagal tą pačią WBC versiją priklauso garsiajam Vitalijui Klyčko.

Lietuvos boksininkai tokio lygio turnyruose į ringą yra lipę tik keletą kartų, o čempionę turi tik vieną – prieš savaitę pasaulio puslengvio svorio kategorijos diržus pagal WIBF ir WBF versijas laimėjusią Godą Dailydaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius