Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jau yra ryškus favoritas galimoje F.Mayweatherio ir Ch.Nurmagomedovo dvikovoje

Jei Floydas Mayweatheris iš tiesų grįžtų į ringą kovai su Chabibu Nurmagomedovu, JAV boksininkas būtų ryškus favoritas lažybų punktuose. Bent jau dabar.
F.Maywaetheris ir Ch.Nurmagomedovas jau apsikeitė žinutėmis apie potencialią kovą.
F.Maywaetheris ir Ch.Nurmagomedovas jau apsikeitė žinutėmis apie potencialią kovą. / „Scanpix“ nuotr.

„Bovada“ lažybų kompanija antradienį išplatino pasiūlymą dėl galimos F.Mayweatherio ir Ch.Nurmagomedovo dvikovos. Kaip ir galima buvo tikėtis, 41 metų amerikietis boksininkas yra ryškus favoritas – pastatę už jo pergalę 2 tūkst. dolerių, laimėtų tik 100 dolerių.

Tuo tarpu UFC žvaigždė Ch.Nurmagomedovas turi tenkintis autsaiderio vaidmeniu – pastačius už jį 100 dolerių, galima būtų laimėti 900, jei rusas nugalėtų.

Panašiai buvo vertinamas ir F.Mayweatherio bei Conoro McGregoro mačas iš pat pradžių, kai viešumoje tik pasklido žinia apie garsiąją kovą, kurią paskui 2017 metų rugpjūtį laimėjo amerikietis boksininkas.

„Scanpix“ nuotr./Amžiaus kova dėl „pinigų“ diržo: F.Mayweatheris prieš C.McGregorą
„Scanpix“ nuotr./Amžiaus kova dėl „pinigų“ diržo: F.Mayweatheris prieš C.McGregorą

Tiesa, tada artėjant kovos datai vis daugiau pinigų buvo statoma už C.McGregorą. Vienu metu airio galimybės laimėti buvo vertinamos beveik taip pat, kaip F.Mayweatherio.

Specialistų manymu, ir potenciali F.Mayweatherio ir Ch.Nurmagomedovo kova būtų sutikta panašiu santykiu, nors abu yra savo sporto nenugalėti čempionai.

Ch.Nurmagomedovas yra laimėjęs visas 27 kovas mišrių kovos menų ringe, 27-ąją pergalę pasiekęs šio mėnesio pradžioje, kai ketvirtajame raunde įveikė C.McGregorą.

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas (dešinėje) UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas (dešinėje) UFC svarbiausioje kovoje įveikė Conorą McGregorą.

Nors kovotojas iš Dagestano dominavo narve prieš airį, 30-mečio Ch.Nurmagomedovo galimybės nugalėti 41 metų F.Mayweatherį vertinamos labai kukliai ne vien dėl to, kad JAV boksininkas yra laimėjęs visas 50 kovų (iš jų 27 nokautais) profesionalų ringe.

„Mano nuomone, Conoras turi daug stipresnius bokso įgūdžius nei Chabibas, o vis tiek buvo nugalėtas F.Mayweatherio, – sakė Kevinas Bradley, „Bovada“ ekspertas. – Jei tai būtų pirmasis tokio rango bokso ir MMA kovotojų mačas, labiau vertinamas būtų ir Chabibas. Tačiau matėme, kaip lengvai F.Mayweatheris atrodė kovodamas prieš visai gerai besiboksuojantį Conorą.“

Kol kas nežinia, ar nauja superdvikova įvyks, nors Ch.Nurmagomedovas jau sviedė pirštinę F.Mayweatheriui.

„Pirmyn, kodėl gi ne? Džiunglėse turi būti vienas karalius“, – per socialinius puslapius į F.Maywaetherį kreipėsi Ch.Nurmagomedovas.

Šią savaitę F.Mayweatheris atsiliepė savo Instagram paskyroje. „CBS, „Showtime“ ir MGM Grand – ruoškite čekius“, – į potencialius kovos transliuotojus kreipėsi žymusis boksininkas.

„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris
„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius