Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karjeros šansas? Titulinės kovos atsisakiusio M.Pacquiao vietą gali užimti lietuvis

38-erių Filipinų bokso legenda Manny Pacquiao atsisakė revanšinės kovos dėl WBO pusvidutinio svorio kategorijos čempiono titulo, o jo vietą gali užimti Lietuvos boksininkas Egidijus Kavaliauskas.
Egidijus Kavaliauskas ir Manny Pacquiao
Egidijus Kavaliauskas ir Manny Pacquiao / „Scanpix“ nuotr.

Liepą Australijoje Jeffas Hornas po 12 raundų kovos teisėjų sprendimu (117-111, 115-113, 115-113) įveikė M.Pacquiao, tačiau pagal susitarimą filipinietis turėjo teisę į revanšą. Jis turėjo įvykti lapkričio 12 dieną.

Vis dėlto aktyviai Filipinų politinėje veikloje dalyvaujantis M.Pacquiao pripažino, kad dėl užimtumo nesugebės pasirengti kovai ir jos atsisakė.

„M.Pacquiao jau nebėra „pilno etato“ boksininkas, jis – politikas. Jo prioritetas – darbas vyriausybėje. Sudėtinga išlikti pasaulinio lygio boksininku, kai esi senatorius“, – paaiškino M.Pacquiao atstovas Bobas Arumas.

B.Arumas sakė neturės supratimo, ar M.Pacquiao ketina apskritai baigti karjerą. Filipinų boksininkas jau buvo paskelbęs apie karjeros pabaigą po trečios kovos su Timothy Bradley, tačiau po pusmečio grįžo ir Las Vegase susikovė su Jessie Vargu.

Vis dėlto J.Horno kova lapkričio 12 dieną neatšaukiama. Pasak „Las Vegas Review-Journal“, ryškiausi pretendentai užimti filipiniečio vietą yra E.Kavaliauskas ir rusas Konstantinas Ponomariovas.

Teigiama, kad Terence'as Crawfordas ir J.Vargas šiuo metu nesvarstomi kaip kandidatai.

WBO reitinge E.Kavaliauskas šiuo metu yra ketvirtas, K.Ponomariovas – penktas. Abu profesionaliame bokse dar nėra patyrę pralaimėjimų: lietuvio sąskaitoje – 17 pergalių, ruso – 32.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius