-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„King of the Cage“ turnyre Kaune – Conoro McGregoro bendraklubis bei modelis iš Kanados

Gegužės 19 d. tarptautinis MMA „King of the Cage Baltic Tour 3“ turnyras sugrįžtą į Kauno sporto halę. Šį kartą narve susikaus kovotojai iš Lietuvos, JAV, Ukrainos, Moldovos, Rusijos, Bulgarijos ir Islandijos. Tarp jų – ir „Mjolnir“ klubo, kuriame treniruojasi MMA UFC pasaulio čempionas Conoras McGregoras, atstovas.
„King of the Cage 003“ sportininkų svėrimai
„King of the Cage 003“ sportininkų svėrimai / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Gegužės 18 dieną „Olympic Casino“ patalpose Kaune surengti sportininkų svėrimai. Jų eigą padėjo kontroliuoti vienas iš stipriausių Pasaulio galiūnų – Vidas Blekaitis. Renginį papuošė narvo merginos.

Pasak turnyro organizatorių, Lietuvos garbę trečią kartą rengiamame „King of the Cage Baltic Tour“ gins vieni stipriausių Lietuvos MMA sportininkų, tokie kaip Vytautas Sadauskas, Paulius Žitinevičius, Karolis Buslys, Evelina Puidaitė bei revanšo sieksiantis Paulius Leščinskas.

Būtent šio kovotojo revanšinė dvikova su A.Matjošaičiu turėtų kelti nemažai žiūrovų aistrų.

Vakarą vainikuos merginų susirėmimas – „King of the Cage“ dar nenugalėta E.Puidaitė susigrums su kovotoja iš Kanados Celine Anderson. Įdomus faktas yra tas, kad C.Anderson – ne tik kovų narve dalyvė, bet ir modelio darbą dirbanti mergina.

„Kovą bandysiu baigti pirmajame raunde,“ – tai, kad pasiruošusi tik pergalei, teigė lietuvė.

Kovoje su islandu Biggi Tomassonu Lietuvos garbę mėgins apginti Kudo, MMA, Jiu-Jitsu turnyrų nugalėtojas bei prizininkas P.Žitinevičius. Taip pat jau ne pirmą kartą Lietuvos vardą gins ir K.Buslys. Jo priešininkas – sportininkas iš Kanados N.Crosswell.

„Tikiuosi didelio žiūrovų palaikymo, ir, žinoma, pergalės“ – patikino K.Buslys.

Šį kartą turnyre debiutuos Kudo, K-1, Muaythai, bokso, Jiujitsu turnyrų nugalėtojas bei prizininkas Herkus Lokošiūnas. Sportininkas teigia, kad pirmajai MMA kovai reikėjo ne tik rimtai treniruotis, bet ir išmokti daug naujo.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„King of the Cage 003“ sportininkų svėrimai
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„King of the Cage 003“ sportininkų svėrimai

Narve šeštadienio vakarą susikaus imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai. Kovos narve vyks pagal profesionalų taisykles 3x5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje.

Renginio metu koncertuos naujos kartos hiphopo grupė „Flying Saucer Gang“ iš Kauno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius