Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiokušin karatė žvaigždė Margarita Čiuplytė: „Į Europos čempionatą važiuosiu pramogauti“

Pasaulio kiokušin karatė čempionė Margarita Čiuplytė šią vasarą laužo tradiciją ir pirmą kartą per šešerius metus nekovos Europos čempionate. Sportininkė į birželio pradžioje Šveicarijoje vyksiančias varžybas keliaus tik kaip žiūrovė.
Margarita Čiuplytė
Margarita Čiuplytė / Rūtos Buzienės nuotr.
Temos: 1 Karatė

Karatė kovotoja neabejoja, kad daugelis varžovių nustebs ją pamačiusios žiūrovų gretose, o ne ant tantamio. Kad įspūdis būtų dar stipresnis, grožio namų „Sfinksas“ specialistai pasirūpino nauju Margaritos įvaizdžiu.

Sportininkė prisipažįsta, kad ji, kaip ir kiekviena moteris nori būti graži. Dabar M.Čiuplytei – atostogos, todėl ji gali daugiau laiko skirti moteriškiems malonumams. Karatė kovotoja naują pasiruošimo varžyboms sezoną pradės tik rugsėjo mėnesį.

„Šį kartą į Europos čempionatą važiuosiu pramogauti. Manęs laukia labai įdomi patirtis, kai į viską galėsiu žiūrėti iš šalies, patirti malonumą stebėti kovas nuo pirmosios iki paskutinės. Tikiu, kad viduje virs kraujas ir kojos tryps, norėsis pačiai šokti ant tantamio, bet dabar man – atostogos“, – šypsosi M.Čiuplytė. 

Rūtos Buzienės nuotr./Margarita Čiuplytė
Rūtos Buzienės nuotr./Margarita Čiuplytė

Atsinaujinti panorusi sportininkė savo plaukus atidavė į grožio namų „Sfinksas“ kirpimo meistro Styveno Kilinskio rankas. Jis Margaritai patrumpino plaukus, nudažė juos sruogelėmis ir ištiesino.

„Mano plaukai ilgi ir garbanoti, dažniausiai neturiu laiko stovėti prieš veidrodį keletą valandų ir juos tiesinti. Iš tiesų plaukus prižiūriu labai paprastai – dažniausiai išplaunu, kartais pasilepinu kaukėmis ir tiek. Varžybų metu juos tvarkingai susirišu, nes to reikalauja etika, be to kovoti yra patogiau“, – kirpėjo kėdėje pasakojo M.Čiuplytė.

Kas madinga garbanotoms šviesiaplaukėms?

Kirpimo meistras S.Kilinskis sportininkės plaukų dažymui parinko šį sezoną madingą perlo spalvą. Dažydamas naudojo technologiją, kai vienos zonos yra nudažomos smulkiomis sruogelėmis kuo arčiau šaknų, o kitos – didesniais sluoksniais.

„Šį sezoną madingos rugių, medaus, perlo spalvos. Platininė blondinė – vienas ryškiausių ir madingiausių šios vasaros įvaizdžių. Tačiau nėra taip, kad ši spalva tinka visoms, todėl galimos įvairios šviesių sruogų variacijos“, – mados tendencijas apžvelgia S.Kilinskis.   

Garbanotų plaukų savininkėms šį sezoną rekomenduojamas plaukų kirpimas sluoksniais. Tokią šukuoseną lengviau tvarkyti, sušukuoti ir prižiūrėti. Trumpų plaukų šukuosenas rinktis patariama pirmiausiai įvertinus ar jos tiks prie veido formos.

„Margaritos plaukai labai gražūs, todėl juos tik šiek tiek patrumpinau karštomis žirklėmis. Tai labai populiari kirpimo technologija, kuri saugo plaukus. Kirpimo vietoje plaukas tarsi užlydomas, todėl plaukai beveik neskilinėja, gražiau atrodo“ – paaiškina kirpimo meistras.  

Rūtos Buzienės nuotr./Margarita Čiuplytė
Rūtos Buzienės nuotr./Margarita Čiuplytė

Po poros valandų, praleistų grožio namuose „Sfinksas“ M.Čiuplytė neslėpė šypsenos. Ji prisipažino, kad labai keista žiūrėti į tiesius plaukus, nes prie tokios šukuosenos nėra pratusi.

„Dabar tikrai visi išsižios mane pamatę, įdomu, ar treniruotėje atpažins?“, – garsiai svarstė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius