-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kličko: Davidą Haye nokautuočiau per keturis raundus

Sunkaus svorio pasaulio čempionas Vitalijus Kličko pareiškė, kad jo bokso dvikova su Davidu Haye truktų ne ilgiau nei keturis raundus. Ukrainietis pažadėjo nokautuoti britą antrame, trečiame arba, blogiausiu atveju, ketvirtame raunde, rašo boxingscene.com.
Vitalijus Kličko
Vitalijus Kličko / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Oficialiai iššūkį britų išsišokėliui D.Haye dar balandį metė Vladimiras Kličko. Jaunesnys iš brolių pasiūlys anglui suremti pirštines šių metų rugsėjį arba spalį. Kol kas neaišku, kuo baigsis šios derybos, tačiau veikiausiai kita Vladimiro dvikova bus su rusu Aleksandru Povetkinu, pretendentu į pasaulio čempiono titulą pagal IBF versiją.

Jaunesnysis Kličko anksčiau sakė, kad ketina mušti D.Haye visus 12 raundų, o pabaigoje – nokautuoti. Vyresnysis Kličko tvirtino, kad skirtingai nei brolis, jis neketina ilgai terliotis su britu.

Gegužės 29-ąją Vitalijus gins titulą pagal WBA versiją dvikovoje su lenku Albertu Sosnowskiu. Ji vyks vokiečių Gelzenkircheno stadione, kuriame žaidžia Bundeslygos futbolo komanda „Schalke“.

Vitalijui Kličko priklauso pasaulio čempiono titulas pagal WBC versiją, D.Haye – pasaulio čempiono titulas pagal WBA versiją, o kitus du titulus – pagal IBF ir WBO versijas – gina Vladimiras Kličko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius