Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kličko sumušė aktorių ir boksininką Briggsą (nuotraukos, video)

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBC versiją Vitalijus Kličko apgynė savo titulą. 39 metų ukrainietis šeštadienį Hamburge (Vokietija) taškais įrodė savo pranašumą prieš JAV boksininką ir aktorių Shannoną Briggsą.
Dvikovos akimirka
V.Kličko (d.) iniciatyvą turėjo visos dvikovos metu

Visus 12 raundų vykusioje dvikovoje iniciatyva visą laiką priklausė V.Kličko, todėl teisėjams apsispręsti nebuvo sunku – 120:107, 120:107 ir 120:105.

„Atidaviau visas jėgas. Man peršti ranką nuo smūgių. Visgi varžovo sugebėjimai priimti smūgius buvo įspūdingi“, – po mačo aiškino dvikovos nugalėtojas, čempiono titulą apgynęs penktą kartą iš eilės.

Per karjerą Ukrainos bokso milžinas iš viso iškovojo 41 pergalę, iš jų 38 – nokautu, ir patyrė du pralaimėjimus.

Pastaruoju metu filmavimo aikštelėje, o ne bokso ringe žibėjusiam Sh.Briggsui tai buvo šeštasis pralaimėjimas. Patranka pravardžiuojamas boksininkas, vaidinęs filmuose „Transporteris 2“, „Blogi vyrukai 2“ ir „Liūto irštva“, per karjerą šventė 51 pergalę (45 – nokautu) ir kartą dvikovą baigė lygiosiomis.

„Ši kova buvo geriausia per mano karjerą. Deja, Vitalijus yra per greitas. Jis taip pat smūgiuoja labai stipriai, stipriau nei bet kurie kiti boksininkai, su kuriais esu kovojęs. Jis – didis boksininkas“, – varžovą gyrė Sh.Briggsas.


Apgynęs čempiono titulą pagal WBC versiją Vitalijus išsaugojo brolių Kličko svajonę vienu metu turėti visus pasaulio sunkaus svorio bokso čempionų diržus. Jo broliui Vladimirui priklauso titulai pagal IBF ir WBO versijas, todėl nuo svajonės išsipildymo abu Kličko skiria tik britas Davidas Haye – WBA sunkaus svorio bokso čempionas. Planuojama, jog vieno iš brolių Kličko dvikova su D.Haye turėtų įvykti kitąmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius