Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusas nebaugina: UFC kovotojai toliau lips į narvus

Nors pasaulyje atšaukiami dauguma sporto renginių, kovinio sporto organizacija UFC savo planų atsisakyti nesiruošia.
UFC kovos akimirka
UFC kovos akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiosios krepšinio, futbolo, ledo ritulio lygos sustabdė savo čempionatus Jungtinėse Valstijose ir visur pasaulyje, tačiau UFC šeštadienį be žiūrovų vykdys renginį Brazilijoje, o štai kitą savaitgalį Londone į turnyrą, planuojama, galės suplūsti ir sirgaliai.

Dar du renginius UFC perkėlė į Las Vegasą iš Kolumbo ir Portlando.

UFC prezidentas Dana White'as gina savo sprendimą ir tikina kalbėjęsis su JAV prezidentu Donaldu Trumpu ir viceprezidentu Mike'u Pence'u.

„Kalbėjau su prezidentu ir viceprezidentu apie tai. Jie apie situaciją kalba rimtai. Jie sako: „Būk atsargus, tačiau gyvenk savo gyvenimą ir nustok panikuoti.“ Visi panikuoja, o vietoje to mes kalbame su gydytojais, valdžios žmonėmis ir svarstome, kaip apsaugoti sportą bei toliau rengti turnyrus“, – sakė D.White'as.

„Scanpix“/AP nuotr./Dana White'as
„Scanpix“/AP nuotr./Dana White'as

Koviniame sporte žmonių susibūrimas nėra itin didelis: du kovotojai ir teisėjas narve, taip pat trys teisėjai šalia bei reikalingas aptarnaujantis personalas.

Brazilijoje ir Las Vegase UFC renginiuose sirgalių nebus, bet aistruoliai kovas stebėti galės nuotoliniu būdu, o sportininkai gaus atlyginimus.

„Lažinuosi, kad daugiau nei pusė kovotojų geriau būtų paveikti koronaviruso nei negalėtų kovoti, – kalbėjo UFC kovotojas Anthony Rocco Martinas. – Jei nekovojame, mes negauname pinigų.“

D.White'as tikino, kad UFC stebės sportininkų sveikatą prieš leidžiant jiems kovoti. Organizacija išplatino pranešimą kovotojams ir kitiems darbuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius