Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kova po atviru Italijos dangumi: M.Narauskas „suktuku“ įspūdingai nokautavo kroatą

„Pabandyk iš posūkio ranką paleisti“, – tokį nurodymą įpusėjus antrajam kovos Italijoje raundui iš savo trenerio Mariaus Misiūno išgirdo Kauno „Titano“ kovotojas Mindaugas Narauskas. Išgirdo ir įgyvendino. Smūgio būta tokio tikslaus, kad nokautą patyręs kroatas ilgai nesuvokė, kas įvyko. Jaunas Lietuvos kovotojas šventė dar vieną gražią pergalę.
Mindaugo Narausko pergalė Italijoje
Mindaugo Narausko pergalė Italijoje / Mariaus Misiūno nuotr.

Turnyras „Trieste Fight Night“, kuriame liepos 13-ąją susikovė lietuvis M.Narauskas ir kroatas Teo Mikeličius, vyko Italijos Triesto mieste, prieplaukoje, po atviru dangumi. Jaunasis „Titano“ kovotojas prisipažino pirmą kartą kovojęs po atviru dangumi. Oras buvo nuostabus.

Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje
Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje

„Labai patiko kovoti gryname ore. Ringas apsuptas jūros iš visų pusių. Tai reguliariai rengiamas turnyras, kurį organizuoja Alessandro Gotti. Trieste lankausi jau antrą kartą. Priešininkas iš Kroatijos – geras kovotojas, turi labai vikrias ir stiprias kojas, kurių reikėjo saugotis. Kokia buvo mano strategija? Spausti varžovą ir kuo mažiau leisti atlikti smūgių“, – įspūdžiais su 15min iš Italijos pasidalijo M.Narauskas.

Po pirmojo dvikovos, kuri vyko pagal K-1 taisykles, raundo galima buvo skelbti lygiąsias – nė vienas neįrodė savo pranašumo.

Antrąjį raundą M.Narauskas pradėjo daug efektingiau. Iš pradžių jis atliko tikslų smūgį keliu, po kurio kroatas patyrė nokdauną. Nepraėjus nė minutei, priešininkas jau gulėjo ant ringo grindų.

„Pabandyk iš posūkio ranką paleisti. Kaire – tiesus, dešine – iš posūkio“, – tokį nurodymą iš trenerio išgirdo M.Narauskas ir jį tiksliai įgyvendino.

„Suktukas“ ir kroatas atgulė ant ringo grindų.

VIDEO: Mindaugo Narausko pergalingas smūgis, pasiuntęs kroatą į nokautą

„Pataikiau labai stiprų smūgį ranka, kurį man iš kampo pašaukė treneris. Iš karto matėsi, kad priešininkas nesikels ir kovą jau laimėjau. Jaučiausi gerai, laimingas. Po pastarųjų kovų Europos Muaythai čempionate jau buvau pasiilgęs to jausmo – pasiųsti varžovą į nokautą. Su priešininku po kovos kalbėjau tik ringe. Labai sunkiai stojosi, sunkiai atsigavo“, – tikino M.Narauskas.

Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje
Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje

„Štai koks komandinis darbas! Kas pasakyta, tas padaryta! Rezultatas: PERGALĖ“, – tokiu įrašu savo asmeniniame „Facebook“ profilyje pasidalijo ir treneris M.Misiūnas.

Paklaustas, kelinta tai jo pergalė pasiekiant nokautą, Mindaugas tikslaus skaičiaus įvardinti negalėjo.

„Pasiekęs apie 15 pergalių profesionalų ringe. Manau, daugiau nei pusę jų pasiekiau nokautais“, – patikino kovotojas.

Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje
Mariaus Misiūno nuotr./Mindaugo Narausko pergalė Italijoje

Iš Italijos į Lietuvą jis išvyksta sekmadienį, tad turi laiko užtarnautam poilsiui – maudynėms jūroje. Artimiausiu metu M.Narauskas lips į ringą rugsėjį, kuomet susikaus „Žalgirio“ arenoje rengiamame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius