Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis – pasaulio kikboksingo pasaulio taurės laimėtojas

Lietuvos kikbokso rinktinė sėkmingai pasirodė viename iš aukščiausio lygio turnyrų – pasaulio kikbokso taurėje, birželio 2-5 dienomis vykusiame Budapešte, Vengrijoje.
Lietuvos kikboksingo rinktinė
Lietuvos kikboksingo rinktinė

Šiame, jau 27 kartą organizuojamame, turnyre dalyvavo daugiau nei 3200 kovotojų iš 39 valstybių, praneša Lietuvos kikboksingo federacija (LKF).

Rinktinei atstovavo Aleksandras Petrovskis (sporto klubas „Geležinis Vilkas“), Arnestas Naujokas (sporto klubas „Žvėris Gym“), Artūras Brizinskas ir Artemijus Ageičenkovas (abu iš sporto klubo „K1 Akademija“).

A.Petrovskis svorio kategorijoje iki 57 kg, Low-kick disciplinoje tapo pasaulio kikbokso taurės laimėtoju, finale nugalėjęs itin stiprų ir patyrusį Izraelio kovotoją Khalilą Sultaną.

A.Ageičenkovas svorio kategorijoje iki 75 kg, „K1 Style“ disciplinoje pusfinalyje pralaimėjo Latvijos atstovui ir užėmė 3 vietą.

A.Brizinskas svorio kategorijoje iki 60 kg, „K1 Style“ disciplinoje pirmame rate nugalėjo lenką Jakubą Galiszewskį, tačiau į finalą nepateko ir taip pat užėmė 3 vietą.

A.Naujokas svorio kategorijoje iki 71 kg, „K1 Style“ disciplinoje pirmame rate pralaimėjo Ukrainos atstovui ir liko be apdovanojimų.

Komandą varžybose lydėjo treneriai Rolandas Remeika ir Vadimas Chromyhas.

Taip pat turnyre teisėjavo trys Lietuvos kikboksingo federacijos teisėjai – Eduardas Špakovas, Maksimas Akulšinas ir Vaidotas Černovas. Pastarajam tai buvo pirma teisėjavimo patirtis tokio lygio turnyre.

Šiais metais Lietuvos kikbokso rinktinių laukia dar keletas svarbių varžybų – tai kas ketverius metus rengiamos pasaulio žaidynės, kurios liepos 7-17 dienomis vyks Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jose dalyvaus Henrikas Vikšraitis.

Taip pat, rugsėjo 30 – spalio 9 dienomis Italijoje vyks jaunių ir jaunimo pasaulio kikbokso čempionatas, o lapkričio 11-20 dienomis Turkijoje – Europos suaugusiųjų kikbokso čempionatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius