Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lietuvos boksininkas kovos dėl kelialapio į jaunimo olimpines žaidynes

Vengrijos sostinėje Budapešte antradienį prasidėjo pasaulio jaunimo bokso čempionatas. Rugpjūčio 21-31 dienomis vyksiančiame pasaulio čempionate dalyvauja 359 boksininkai ir boksininkės iš 65 valstybių.
Liudvikas Lagunavičius
Liudvikas Lagunavičius / LBF nuotr.
Temos: 1 Boksas

Planetos pirmenybėse bus kovojama ir dėl kelialapių į jaunimo vasaros olimpines žaidynes, kurios vyks spalio 6-18 dienomis Buenos Airėse (Argentina).

Pasaulio čempionate kovos ir Lietuvos boksininkas Liudvikas Lagunavičius. Burtai lėmė, kad svorio kategorijos virš 91 kg pirmoje kovoje L.Lagunavičius rugpjūčio 25 dieną susitiks su Kanados atstovu Tethuachu Chuolu.

Pergalės atveju, ketvirtfinalyje lietuvio lauktų dvikova su egiptiečiu Ahmedu Elsawy Awady Elbazu.

Kelialapį į jaunimo olimpines žaidynes Juliaus Kibo treniruojam L.Lagunavičiui garantuotų patekimas į pasaulio čempionato pusfinalį.

„Liudvikas dar neseniai boksuojasi, tačiau pasižymi drąsa ringe ir sėkmingai kovoja sunkiausioje svorio kategorijoje. Balandžio mėnesį jis sėkmingai debiutavo Europos čempionate, kur pateko į geriausiųjų aštuntuką ir iškovojo kelialapį į pasaulio čempionatą. Tikimės, kad sėkmingas debiutas įkvėps siekti dar didesnių tikslų“, – sakė Lietuvos jaunimo rinktinės treneris J.Kibas.

Šiais metais jaunimo grupėje debiutavęs 18-metis L.Lagunavičius tapo Lietuvos čempionu, o tarptautiniame Dano Pozniako turnyre Vilniuje kaunietis iškovojo bronzos medalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius