-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos jaunimas Europos kiokušin karatė čempionate varžovams neleido pagalvoti apie sėkmę

„Būtų gerai, jei jaunimo rezultatus perimtų ir suaugusieji. Bet tai – šiek tiek iš fantastikos srities“, – tokią nuomonę išsakė ne vienas mūsų šalies kiokušin karatė federacijos narys, žvelgdamas į aštuonis jaunuosius Lietuvos rinktinės narius, Europos jaunimo kiokušin karatė čempionate iškovojusius prizines vietas.
Europos jaunimo kiokušin karatė čempionate lietuviai kovojo sėkmingai
Europos jaunimo kiokušin karatė čempionate lietuviai kovojo sėkmingai
Temos: 1 Karatė

Šeštadienį Šveicarijos Liucerno mieste startavo šių metų Europos kiokušin karatė čempionatas, kuriame pirmieji pasirodė geriausi Senojo žemyno jaunieji sportininkai.

Ir jaunimo pirmenybės buvo paženklintos Lietuvos jaunųjų kiokušin karatė atstovų triumfu. Net 8 iš 24-ių jaunimo čempionate dalyvavusių mūsų šalies rinktinės narių namo sugrįš su šių varžybų trofėjais: jaunieji mūsų sportininkai laimėjo 6 pirmąsias, vieną antrąją ir vieną trečiąją vietas.

Itin sėkmingai pasirodė vaikinai, kurie iš šešių svorio kategorijų sugebėjo triumfuoti penkiuose, o viename finale kovėsi du vaikinai.

Europos jaunių čempionais tapo Eventas Gužauskas, Arnoldas Grevas, Lukas Rickevičius, Andrius Rudelis, Tadas Aleksiejūnas, tarp merginų nugalėjo ir Skaistė Venckutė. Antrą vietą užėmė Juras Sokolovas, trečią – Austėja Šalvytė.

Lietuvos kiokuain karatė jaunimo rinktinė iakovojo 8 medalius Europos čempionate
Lietuvos kiokušin karatė jaunimo rinktinė iškovojo 8 medalius Europos čempionate

Jau sekmadienį „SwissLiveArena“ sporto arenoje vyks suaugusiųjų čempionatas, kuriame dėl 7-ių apdovanojimo komplektų kovos 16 Lietuvos kiokušin karatė meistrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius