-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Tysonas taps bokso ambasadoriumi Kinijoje

„Geležiniu Maiku“ vadinamas buvęs pasaulio bokso sunkaus svorio čempionas Myke'as Tysonas taps šios sporto šakos ambasadoriumi Kinijoje.
M.Tysonas taps bokso ambasadoriumi Kinijoje
M.Tysonas taps bokso ambasadoriumi Kinijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šių metų gruodžių mėnesį M.Tysonas vėl vyks į Kiniją, kad šioje didžiulėje šalyje populiarintų boksą. Buvusiam pasaulio sunkaus svorio čempionui bus suteiktas bokso ambasadoriaus titulas. 

Vizito metu buvusi bokso žvaigždė, kuri populiarumu Kinijoje nusileidžia galbūt tik legendiniam Mohamedui Ali, stebės perspektyvius boksininkus, bendraus su jais, ir bandys jiems perteikti sukauptą patirtį.

Be to, Tysonas aplankys buvusio Kinijos vadovo Mao mauzoliejų. Boksininkas gerbia buvusį didžiausios planetos valstybės vadovo atminimą ir jam yra paskyręs vieną ant savo kūno esančią tatuiruotę. Beje, Mao kapą Tysonas buvo aplankęs ir 2006 metais, kai viešėjo Kinijoje.

„Kol kas aš nelabai įsivaizduoju, ką reiškia būti ambasadoriumi. Pirma asociacija, kuri šauna į galvą, išgirdus šį žodį, tai vyrukai, maloniai leidžiantys valdiškus pinigus komandiruotėse ir pasilinksminimuose su merginomis“, – cituojami M.Tysono žodžiai apie jo būsimą veiklą. Tačiau panašu, kad ne vien pergalėmis, bet ir skandalais garsėjusi bokso legenda dabar norėtų savo veikla įrodyti, kad grįžo į „doros kelią“. Šis projektas finansuojamas privačiomis, o ne valstybinėmis lėšomis. O pramogas su merginomis M.Tysonas, atrodo, irgi norėtų pamiršti. Vienintelis dalykas, ką jis Kinijoje norėtų pamatyti – tai Mao mauzoliejus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius