-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mike'o Tysono naujas vaizdo įrašas ir žinutė – būdamas 53-ejų rodo čempionišką jėgą

Buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas Mike'as Tysonas toliau kaitina intrigą savo sporto gerbėjams dėl galimo sugrįžimo į ringą. Bokso legenda įkėlė dar vieną vaizdo įrašą „Instagram“ ir paliko žinutę: „I'm back“ (Aš grįžtu).
Mike'as Tysonas
Mike'as Tysonas / „Scanpix“ nuotr.

53 metų amerikietis sutraukė bokso pasaulio dėmesį praėjusią savaitę, kai įkėlė trumpą vaizdo įrašą, kuriame jis atlieka seriją smūgių pratybose kone tokiu pačiu greičiu ir jėga, kaip savo jaunystės laikais, kai tapo WBA, WBC ir IBF čempionu.

M.Tysonas pareiškė, jog svarsto sugrįžimo į ringą galimybę – jis nori parodomojo mačo metu surinkti pinigų labdarai.

Naujas vaizdo įrašas byloja, jog garsusis boksininkas laikosi savo žodžio – jis treniruojasi su tokiu įkarščiu, kokio bijodavo visi jo varžovai.

Kol kas spėliojama, kas galėtų būti M.Tysono varžovu ringe.

Naujosios Zelandijos regbio žaidėjas Sonny Billis Williamsas, debiutavęs bokso varžybose ir laimėjęs visas 7 dvikovas, yra realus variantas, kaip ir buvęs Australijos regbininkas Paulas Gallenas, irgi galingai atrodantis ringe su 9 laimėtais mačais iš 10.

Dar daugiau kalbama apie galimą akistatą su Evanderiu Holyfieldu – legendiniu M.Tysono varžovu. Garsiausia judviejų kova vyko 1997 metais, kai M.Tysonas įkando E.Holyfieldui į ausį.

Keturis kartus pasaulio čempionu tapęs E.Holyfieldas, kuriam dabar yra 57-eri metai, praėjusią savaitę irgi paskelbė apie sugrįžimą. Jis palankiai sutiko galimą kovą su M.Tysonu labdaros tikslais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./E.Holyfieldas.
AFP/„Scanpix“ nuotr./E.Holyfieldas.

M.Tysonas iš bokso pasitraukė 2005 metais po pralaimėjimo Kevinui McBridge'ui, bet bokso elite sugrįžimų pastaraisiais metais pasitaikė ne vienas – Floydas Mayweatheris ir Manny Pacquiao irgi grįžo į sportą dosniai apmokamoms parodomosioms kovoms.

M.Tysonas tapo jauniausiu sunkaus svorio bokso pasaulio čempionu 1986 metais, kai įveikė Trevorą Berbicką. Tuomet M.Tysonui buvo 20 metų.

Per savo karjerą „Geležiniu Mike'u“ pramintas boksininkas laimėjo 50 kovų iš 58.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius