-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš kovą Niujorke Rose Namajunas prabilo lietuviškai: „Lietuva, būk laisva!“

Rose Namajunas toliau garsina Lietuvos vardą. 29 metų kovotoja viešai Niujorke padėkojo savo tėvų šaliai, kai dalyvavo UFC dvikovos su kine Zhang Weili pristatyme.
Rose Namajunas ir Zhang Weili
Rose Namajunas ir Zhang Weili / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Sekmadienį paryčiais mūsų šalies laiku Rose Namajunas kops į ringą, kad apgintų pasaulio mišrių kovos menų čempionės titulą minimalaus svorio kategorijoje.

Prieš kovą su buvusia čempione Weili Zhang lietuvių šeimoje JAV gimusi, ten augusi, bet dažnai Lietuvą aplankanti R.Namajunas prakalbo lietuviškai.

„Pirmiausia noriu padėkoti Dievui. Be jo visa tai nebūtų įmanoma. Taip pat noriu padėkoti Lietuvai“, – scenoje angliškai pradėjo R.Namajunas.

„Lietuva, būk laisva“, – tada jau lietuviškai pasakė UFC čempionė, pastaraisiais metais kelis sykius aplankiusi Lietuvą, kur jaučia ypač stiprų ryšį su giminaičiais.

Ji taip pat padėkojo varžovei, UFC, Niujorkui. „Jūs esate kiečiausi pasaulyje, nes mane įkvepiate būti geriausia, kokia galiu būti. Su Dievo pagalba tikiuosi apginti čempionės diržą“, – sakė R.Namajunas.

VIDEO: Rose Namajunas vs. Zhang Weili 2 Weigh-In Staredown With Halle Berry | UFC 268 | MMA Fighting

Šių metų balandžio 24 dieną Džeksonvilyje 15 tūkst. žiūrovų akivaizdoje ji nokautavo Zhang Weili, kuri iki tol buvo nepralaimėjusi net 21 kovą iš eilės.

Tąsyk R.Namajunas įveikė varžovę įspūdingu spyriu į smakrą.

R.Namajunas per karjerą UFC ringe yra pasiekusi 11 pergalių ir patyrusi 4 nesėkmės.

32 metų Zhang Weili yra laimėjusi 21 kartą, pralaimėjusi tik 2 sykius.

Dabar jos vėl kausis lengvojo svorio kategorijoje dėl titulo Niujorko arenoje, o prieš kovą sustojo tradicinei procedūrai – svėrimui, bendrai nuotraukai ir pasisveikinimui.

Abi kovotojos pagarbiai pasveikino viena kitą. Kinijos kovotoja, anksčiau palankiai kalbėjusi apie R.Namajunas, šypsojosi. R.Namajunas atrodė rimta ir susikaupusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius