-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nokautų serija nutrūko, bet sunkiausioje karjeros kovoje G.Golovkinas apgynė titulus

Šeštadienį Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje įvyko viena svarbiausių profesionalaus bokso dvikovų šiais metais. Genadijus Golovkinas pagaliau sutiko savęs vertą varžovą, tačiau WBC ir IBO vidutinio svorio kategorijos čempiono titulai liko pergalių seriją pratęsusio kazacho rankose.
Genadijus Golovkinas įveikė Danielį Jacobsą
Genadijus Golovkinas įveikė Danielį Jacobsą / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Nė vieno pralaimėjimo per karjerą nepatyręs 34-erių G.Golovkinas (37-0, 33 nokautai) pirmą kartą kovėsi dvylikos raundų kovoje.

Vieningu teisėjų sprendimu 114-113, 115-112 ir 115-112 jis įveikė amerikietį, WBA (Regular) čempioną Danielį Jacobsą (32-2, 29 nokautai).

Taip G.Golovkinas savo titulų kolekciją papildė WBA (Super) diržu. Dėl G.Golovkinui priklausančio IBF diržo sportininkai nesikovė, nes D.Jacobsas nedalyvavo šios organizacijos svėrimo procedūroje.

Nuo 2010 metų G.Golovkinas jau aštuonioliktą kartą apgynė titulus ir nuo rekordininko Bernardo Hopkinso, kuris titulus apgynė 20 kartų, atsilieka dvejomis pergalėmis.

Iki šios kovos G.Golovkinas buvo pasiekęs įspūdingą 23 nokautų iš eilės seriją, tačiau 30-metis D.Jacobsas taip pat garsėja kaip nokautų specialistas.

Ketvirtajame raunde kazachui pavyko patiesti D.Jacobsą ant žemės, ir tai buvo vos trečias šio amerikiečio per karjerą patirtas nokdaunas.

Po sunkiausios savo karjeros kovos G.Golovkinas teigė, kad sutiktų su D.Jacobsu kautis dar kartą.

„Tai buvo kiečiausias varžovas, kokį kada nors buvau sutikęs. Negalėjau jo sutraiškyti. Jis labai geras boksininkas, jis mano mėgstamiausias boksininkas. Niekad neturėjau tokios sunkios kovos. Jei Danielis norės revanšo, aš būsiu pasiruošęs“, – sakė G.Golovkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius