Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: istorinė Bernardo Hopkinso ir Tavoriso Cloudo bokso dvikova įvyks kovo 9-ąją

Bernardas Hopkinsas vėl ruošiasi atsukti laikrodį atgal. Gyva legenda, kuriam vakar sukako 48 metai, kovo 9 d. Bruklino „Barclays Center“ arenoje susikaus su Tavorisu Cloudu dėl IBF pussunkio svorio titulo. Hopkinsas sieks pagerinti savo paties rekordą ir dar kartą tapti vyriausiu boksininku, laimėjusiu pasaulinį titulą.
Bernardas Hopkinsas ir Tavorisas Cloudas
Bernardas Hopkinsas ir Tavorisas Cloudas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Hopkinsas (52-6-2, 32 nokautai) susitiks su Cloudu, kuriam visai neseniai suėjo 31 metai, ir sieks atimti iš jaunesniojo varžovo jo titulą.

„Vakar švenčiau savo 48-ąjį gimtadienį, o jaučiuosi, lyg būčiau dvigubai jaunesnis, todėl Cloudui siūlyčiau gerai pasiruošti,“ – teigė Hopkinsas. „Žmonės gali sakyti, ką tik nori. Aš esu laužęs rekordus, tildęs abejojančius ir įtvirtinęs savo legendinį statusą. Dabar bandysiu tą patį padaryti dar kartą, tik šįkart naujoje Bruklino arenoje prieš žiūrovus, kurie vertina šį sportą.“

Cloudas (24-0, 19 nokautų) nesikovė nuo 2012 m. vasario, kai jis teisėjų pagalba Teksase įveikė Gabrielį Campillo. Kol kas tai didžiausia galimybė Dono Kingo boksininkui, kurio kovas rodė tiek HBO, tiek Showtime, tačiau jo tvarkaraštis nebuvo labai stabilus.

Kovotojas iš Floridos teigė, jog ruošiasi užbaigti legendinę savo būsimojo priešininko karjerą. „Tai bus paskutinė Bernardo Hopkinso vakarienė,“ – teigė Cloudas.

Pralaimėjimas Cloudui beveik be jokių abejonių užbaigtų Hopkinso karjerą. Pastarasis paskutinėje savo kovoje turėjo pripažinti akivaizdų Chado Dawsono pranašumą. Senukas be abejonės sulėtėjo, tačiau yra manoma, kad jis vis dar pakankamai pajėgus tokiems boksininkams kaip Cloudas, kuris yra linkęs daryti klaidas ir prieš kurį galima naudoti kontratakas. Cloudas taip pat yra vienas tų boksininkų, kurių kova prieš Hopkinsą nusimato labai įdomi. Tad visi turėtų likti patenkinti.

Promoteriai kaip visada labai suintriguoti šia dvikova.

„Atrodo, kad jau viską matei, tačiau Bernardas Hopkinsas nesiliauja manęs stebinti ir aš labai nekantriai laukiu, ką jis pademonstruos šioje dvikovoje,“ – teigė Oscaras De La Hoya iš Golden Boy Promotions. „Tavorisas Cloudas yra puikus čempionas ir bus sunkus išbandymas. Savo agresyviu stiliumi ir jėga jis privers Hopkinsą paprakaituoti kaip niekada anksčiau.“

„Ši kova bus istorinė,“ – teigė Donas Kingas. „Aš patekau į istoriją su vaikinu iš Bruklino, kurio vardas Mike‘as Tysonas. Dabar savo pašonėje turiu pralaimėjimų nepatyrusį IBF pussunkio svorio pasaulio čempioną Tavorisą Cloudą, kurį kovo 9 d. išvysite Barclays Center arenoje. Laukia ypatingas vakaras.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius