Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panettiere: Kličko – nepaprastai protingas

Holivudo gražuolė Hayden Panettiere savaitgalį Diuseldorfe gyvai stebėjo širdies draugo Vladimiro Kličko bokso dvikovą su amerikiečiu Eddie Chambersu. Dienraščiui „Bild“ ji pirmąkart atskleidė, už ką pamilo pasaulio sunkaus svorio čempioną iš Ukrainos.
Hayden Panettiere ir Vladimiras Kličko
Hayden Panettiere ir Vladimiras Kličko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Smulkutė 20 metų JAV aktorė H.Panettiere išsyk užgrobė geriausio pasaulyje boksininko širdį. Diuseldorfe savaitgalį ji stebėjo V.Kličko dvikovą su E.Chambersu ir pirmą kartą pasidalijo mintimis apie draugystę su boksininku.

„Iki šiol jo kovų fragmentus mačiau tik „Youtube“ įrašuose. Gyvai boksuojantis Vladimiro nemačiau“, – pasakojo smulkutė aktorė.

Kuo jai taip patinka ukrainietis? „Tiesiog šaunu, kad jis labai atletiškas, tačiau labiausiai mane žavi  intelektas. Jis nepaprastai protingas, – bild.de teigė ji. – Iki šiol neturėjau draugo sportininko. Tai jaudinanti patirtis.“

Į akis krinta dideli poros ūgio ir svorio skirtumai. 155 cm ūgio H.Panettiere svoris – 50 kg, tuo tarpu 33 metų 198 cm ūgio boksininkas sveria 111 kg. Ar tai ne kliūtis?

„Man patinka būti mažai. Turiu pripažinti, kad su tokiu stipriu vyru šalia jaučiuosi labai saugi, – pasakojo aktorė. – Ir jeigu kas nors man įkyri, rėžiu jam į akis: „Saugokis, mano draugas – boksininkas.“ Žinoma, kas drįstų mesti iššūkį Kličko...

Po savaitgalio Diuseldorfe H.Panettiere ir V.Kličko nusprendė kartu pailsėti ir pirmadienį išskrido atostogauti. Kur? Paslaptis. To nepavyko sužinoti net bulvarinei spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius