Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio imtynių jaunimo čempionatas lietuviams prasidėjo nesėkmingai

Budapešte vykstančiame pasaulio imtynių jaunimo čempionatas prasidėjo graikų-romėnų imtynių stiliaus kovomis. Deja, pirmoji diena nebuvo sėkminga mūsų šalies atletams, skelbia imtynes.lt.
Pasaulio imtynių jaunimo čempionatas Budapešte
Pasaulio imtynių jaunimo čempionatas Budapešte / Logotipas
Temos: 1 Imtynės

Svorio kategorijos iki 74 kilogramų pirmoje imtyje Julius Matuzevičius trijų kėlinukų dvikovoje nusileido slovakui Vojtechui Jakusui (1:3/1:0/0:2). Pastarasis suklupo imtyje su graiku Ioanniu Triantefyllidžiu (0:2/0:1) ir palaidojo lietuvio galimybes kovoti dėl medalio.

Panašaus likimo susilaukė ir Vilius Laurinaitis (96 kg). Jo startinė dvikova su bulgaru Huseinu Fetke Huseinu nebuvo rezultatyvi – nei Vilius, nei varžovas kovos metu neatliko taškais įvertintų veiksmų, todėl pergalė burtų valia buvo skirta bulgarui (0:1/1:0/0:1). Kitoje imtyje išvargęs bulgaras neatlaikė iraniečio Shahabo Mortezos Ghourehjili spaudimo (1:3/1:2) ir „neištraukė“ lietuvio į paguodos etapą.

Trečiadienį kausis dar trys lietuviai

Budapešte vykstančiame pasaulio imtynių jaunimo čempionate dar trys mūsų šalies „klasikai“ sužinojo savo varžovus.

Svorio kategorijoje iki 55 kilogramų Ramūnas Dagys pečius surems su portugalu Joao Carvalho. Sėkmės atveju Ramūnas susitiktų su dukart Europos jaunių čempionato nugalėtojo Stepano Maryanyano (Rusija) ir Europos jaunimo čempiono Mindia Culukidzės (Gruzija) poros nugalėtoju. Šioje svorio kategorijoje jėgas išmėgins 27 atletai.

Eivydo Sekaus (66 kg, 33 dalyviai) varžovas paaiškės po Europos jaunimo čempionato prizininko Timo Baduscho iš Vokietijos ir austro Alwino Geigelio dvikovos.

Sunkiasvoris Marijus Grygelis (120 kg, 26 dalyviai) pirmoje imtyje rungsis su Ihoriu Didyk iš Ukrainos. Pernai Gruzijoje vykusiame Europos jaunimo čempionate šie imtynininkai užėmė penktąsias vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius