Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio jaunių imtynių čempionatas: Titas Kerševičius tęsia kovą dėl bronzos

Snine (Slovakija) vykstančiame pasaulio jaunių čempionate svorio kategorijoje iki 63 kilogramų Titas Kerševičius rezultatu 5:5 buvo pranašesnis už turką Ali Kasimą Tasdemirą. Kauniečiui pergalę lygioje kovoje lėmė papildomi rodikliai – rodomas aktyvumas ir kokybiškesni veiksmai.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / imtynes.lt nuotr.
Temos: 1 Imtynės

Beje, išankstinėje paraiškoje turkai registravo Europos jaunių čempionato prizininką Haci Karakusą, tačiau kontrolinėje imtyje varžybų išvakarėse Tasdemiras įveikė savo komandos draugą ir iškovojo teisę varžytis Slovakijoje.

Kitoje imtyje dėl patekimo į ketvirtfinalį Titas susitiko su Luka Orlovu iš Kirgizijos. Po itin sunkaus mūšio su turku dar neatsigavęs lietuvis neatlaikė Azijos atleto atakų škvalo ir nusileido jam rezultatu 10:0.

L.Orlovo dėka Titui atsivėrė šansai kovoti dėl bronzos. Kirgizas įveikė norvegą Morteną Thoreseną, o pusfinalyje palaužė armėną Armaną Bagdasarianą ir, patekęs į finalą, duris į paguodos turnyrą atvėrė visiems savo buvusiems varžovams.

Pirmas Tito varžovas kovoje dėl bronzos Christophas Burgeris iš Austrijos atsilaikė tik pusantros minutės. Užėjimas už nugaros, nubloškimas ir ridenimai – tokio arsenalo pakako Titui tam, kad kovą baigtų ankščiau laiko. Kita stotelė – norvegas Mortenas Thoresenas.

Svoryje rungiasi 31 imtynininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius