-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po pasaulio bokso čempiono smūgio klubo svečias atsidūrė ligoninėje

Profesionalus kazachų kilmės vokiečių boksininkas Vitalijus Tajbertas Štutgarto naktiniame šokių klube įsivėlė į muštynes. Vieną iš jo varžovų teko gabenti į ligoninę ir gelbėti gyvybę.
V.Tajbertas šokių klube sumušė svečią
V.Tajbertas šokių klube sumušė svečią. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio bokso čempionu pagal WBC versiją superlengvoje svorio kategorijoje lapkričio 21 dieną tapęs V.Tjbertas savo įgūdžius naudoja ne tik ringe. Anot policijos pranešimo, ankstyvą sekmadienio rytą prabangioje Štutgarto diskotekoje „The Paris“ kilo muštynės tarp aštuonių jaunuolių, daugiausiai rusų.

V.Tajbertas po ginčo su vienu 23 metų rusu paleido į darbą kumščius – po vieno smūgio į veidą pastarasis atsidūrė ant žemės, praneša „Stuttgarter Zeitung“. Auka buvo nugabenta į ligoninę, iš pradžių nukentėjusiajam grėsė pavojus gyvybei dėl į smegenis išsiliejusio kraujo.

Viena liudininkių laikraščiui „Bild“ teigė, kad V.Tajbertas iš pradžių numušė akinius nuo nosies, o po to smogė taip, kad rusas atsidūrė ant žemės. Policija atlieka tyrimą dėl kūno sužalojimo. Muštynių dalyvių kraujyje rasta 1,5 promilės alkoholio.

2005 metais boksininkas kartą jau turėjo reikalų su policija, kai automobiliu gerokai viršijęs greitį nenorėjo sustoti, o policijai teko gerokai paplušėti, ko sugavo bėglį. Žinoma, V.Tajbertas neteko vairuotojo pažymėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius