Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skaudaus nokauto Vietname – kovotojo Sigito Gaižausko pergalė Tailande

Prieš mėnesį į Tailandą po trumpų atostogų Lietuvoje sugrįžęs kovotojas Sigitas Gaižauskas lapkričio 15 dieną trečią kartą stojo į prestižinio Muay Thai kovų turnyro „Max Muay Thai“ ringą. Lietuviui geras pasirodymas buvo reikalingas kaip oras – po spalio 24 dienos skaudaus pralaimėjimo Vietname reikėjo psichologiškai atsigauti.
Sigito Gaižausko pergalė Tailande
Kovotojas Sigitas Gaižauskas su tailandiečiu treneriu po kovos / Sigito Gaižausko asmeninio albumo nuotr.

Sekmadienį Europos Muay Thai čempionas Sigitas Gaižauskas ringe susikovė su daugiau patirties bei pergalių turinčiu tailandiečiu, kuris tėvynėje dar yra laikomas ir filmų superžvaigžde – neseniai nusifilmavo juostoje apie žymų kovotoją.

Sigito Gaižausko asmeninio albumo nuotr./Sigito Gaižausko pergalė Tailande
Sigito Gaižausko asmeninio albumo nuotr./Sigitas Gaižauskas prieš kovą

Prieš kovą iškentęs kankinantį 9 kilogramų metimo procesą, pirmajame raunde lietuvis stengėsi būti atsargus. Tailandiečio skaudūs bei tikslūs kojų smūgiai čaižė Sigito kojas, šonus, dažnai kilo iki galvos. Sigitas bandė atsakyti tuo pačiu, bet pirmąjį raundą taškais laimėjo ringo šeimininkas.

Tik prasidėjus antrajam raundui, lietuvis atliko smūgį į veidą. Tailandietis griuvo atatupstas ir kritimo metu susižalojo koją. Trumpai pasidžiaugęs nokdaunu, Sigitas pripuolė padėti varžovui atsistoti. Šis vis rodė į koją, bandydamas parodyti, kad kovos tęsti negali dėl jos. Vietinis kovotojas su pagalba išlydėtas iš ringo, o lietuvis pripažintas kovos nugalėtoju, užskaičius techninį nokautą. Sigitui atiteko įspūdingas pergalės medalis, antrasis jo kolekcijoje.

Anksčiau „Max Muay Thai“ turnyre S.Gaižauskas yra rijęs ir karčią pralaimėjimo piliulę, ir baigęs kovą lygiosiomis. Trečias kartas nemelavo – lietuvis sušoko ir pirmąjį pergalės šokį. Kartą jis triumfavo Kinijos kovų turnyre.

Vasaros pabaigoje S.Gaižauskas trumpam sugrįžo į Lietuvą, o spalį jau vyko į Vietnamą, kur dalyvavo tikriausiai garsiausiame visų laikų dvikovinės sporto šakos turnyre „Thai fight“. Tačiau pasirodymas jame lietuviui nebuvo sėkmingas. Kovodamas prieš tailandietį jis patyrė skaudų nokautą.

Max muay thai

Posted by Sigitas Gaižauskas on 2015 m. lapkričio 15 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius