Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Revanšo su Conoru McGregoru nesulaukęs Jose Aldo pareikalavo nutraukti sutartį su UFC

Vienas geriausių visų laikų UFC kovotojų Jose Aldo viešai pareikalavo didžiausios pasaulyje mišrių kovos menų organizacijos sustabdyti jo sutartį. 30-metį brazilą siutina, kad jis taip ir negavo progos revanšuotis Conorui McGregorui.
Jose Aldo
Jose Aldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusių metų gruodį C.McGregoras (20-3) kovoje dėl „featherweight“ svorio kategorijos diržo per 13 sekundžių pasiuntė J.Aldo (26-2) į nokautą. Nuo to laiko revanšo reikalaujantis brazilas nesulaukė nei airio, nei UFC palaikymo.

„Daugiau nenoriu su niekuo kovoti.Noriu išeiti tokiu pačiu būdu, kaip ir atėjau. UFC man nieko nedavė, viską pasiekiau pats. Tiesiog noriu, kad jie mane paleistų. Jie man gali siūlyti milijonus – man nereikia. Nenoriu daugiau jiems parsidavinėti“, – teigė J.Aldo.

Pralaimėta kova prieš C.McGregorą buvo pirmasis J.Aldo pralaimėjimas per daugiau nei dešimtmetį. Jis savo titulą sėkmingai apgynė septynis kartus, tačiau paslydo ties airiu.

Liepą J.Aldo įtikinamai įveikė Frankie Edgarą, tačiau vis dar nesulaukia revanšo C.McGregorui. Pastarasis jau dukart kovojo su Nate'u Diazu (pasidalijo po pergalę), o dabar paskelbta, kad C.McGregoras kovos su Eddie Alvarezu dėl lengvo svorio čempiono diržo.

Tai reiškia, kad C.McGregoras jau trečią kartą kovos ringe negindamas „featherweight“ svorio kategorijos diržo.

„Scanpix“/AP nuotr./Lemiamas Conoro McGregoro smūgis
„Scanpix“/AP nuotr./Lemiamas Conoro McGregoro smūgis

„Matau, kad negaliu pasitikėti nė vienu Dana White (UFC vadovas) žodžiu, nes viską valdo McGregoras. Aš tikrai nebūsiu jo darbuotojas – noriu nutraukti savo sutartį.

Kai aš norėjau pakilti per vieną svorio kategoriją, man buvo pasakyta, kad galiu tai padaryti tik atiduodamas čempiono diržą. Jam yra leidžiama ne tik kovoti dėl kitos kategorijos čempiono diržo neapgynus pirmojo, bet ir eiti į ringą paprastoms kovoms“, – savo argumentus dėstė J.Aldo.

Brazilas teigė, kad visada galvojo, kad karjerą baigs būdamas 30-ies ir dabar to nedaro karštakošiškai: „Daug apie tai galvojau ir kalbėjau. Niekada nesikoviau dėl pinigų. Norėjau baigti karjerą kaip čempionas, tačiau tai nuo manęs nepriklauso. Man nusibodo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius