Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Ringo gražuolis dešimtmetį neįveiktą čempioną pasiuntė į nokautą per 13 sek.

Las Vegase įspūdingu nokautu baigėsi „UFC 194“ kova dėl vidutinio svorio kategorijos čempiono diržo. Airijos kovotojas Conoras McGregoras pasiuntė nuo 2006 metų nenugalėtą brazilą Jose Aldo į nokautą per 13 pirmojo raundo sekundžių.

Per pastarąjį dešimtmetį 29-erių J.Aldo (25-2) buvo laimėjęs 18 kovų iš eilės, tačiau užteko vieno 27-erių C.McGregoro (19-2) smūgio, kad turėtume naują UFC čempioną.

Kova truko tik trylika sekundžių. J.Aldo metėsi į ataką ir gavo smūgį kaire ranka į žandikaulį. Čempionas kone stačias krito ant žemės, C.McGregoras suspėjo dar dukart trenkti į varžovo galvą, kai teisėjas nutraukė kovą.

Tai buvo penktoji iš eilės airio nokautu laimėta UFC dvikova.

„Jose buvo nuostabus čempionas, jis nusipelnė truputį ilgesnės kovos. Vis dėlto, tikslumas nugali jėgą, o geras laiko pasirinkimas – greitį. Taip ir atsitiko“, – po kovos sakė C.McGregoras.

VIDEO: Įspūdingas Conoro McGregoro nokautas Jose Aldo

Po nokauto atsigavęs J.Aldo iškart iškvietė C.McGregorą revanšui, šią kovą pavadindamas netikra.

J.Aldo ringe nebuvo kovojęs nuo 2014 metų spalio, nes gydėsi traumą. Ši kova buvo suplanuota dar šių metų liepą, tačiau J.Aldo ir vėl buvo patyręs traumą.

Pergalė per 13 sekundžių yra greičiausia istorijoje pergalė dėl čempiono diržo. Iki šiol greičiausiai savo varžovą buvo pavykę įveikti Rondai Rousey, kuri „UFC 184“ vasarė per 14 sek. įveikė Cat Zingano.

J.McGregoras tampa tikra pasauline UFC žvaigžde, žinomumu nusileidžiantis turbūt tik R.Rousey. 

Airis pradėjo treniruotis būdamas tik 17 metų, o prieš tai dirbo santechniku. Šiuo metu jis nėra pralaimėjęs nuo 2010 metų lapkričio – 15 kovų iš eilės. 

C.McGregoras sirgalių dievinamas ne tik dėl puikių kovų, bet ir dėl charizmos, įdomių pasisakymų ir interviu. Moterys alpsta nuo airio išvaizdos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius