-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Maslobojevas grįžta į ringą – paaiškėjo kitas varžovas

Sergejus Maslobojevas (37-6) ruošiasi sugrįžimui į ringą. Vieną geriausių Lietuvos kovotojų į akistatą iškvietė legendinio Nyderlandų klubo „Mike‘s Gym“ auklėtinis Leandro Dikmoet (16-3).
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kova numatyta jau kovo 16 dieną Vilniuje, ASG arenoje, vyksiančiame kovos menų turnyre „KOK'120 world series“, rašoma Lietuvos bušido federacijos pranešime spaudai.

Pasak pranešimo, 22-ejų L.Dikmoet jaučiasi itin motyvuotas, nes pergalė prieš KOK ir „Glory“ čempioną reikštų seniai trokštamą šuolį į pasaulio kovotojų elito gretas.

S.Maslobojevo priešininkas tvirtai įsitikinęs savo pergale, spinduliuoja ramybe ir pasitikėjimu. Jo tikslas – įrodyti, kad net stipriausi čempionai gali klysti, o sporte nėra neįveikiamų varžovų.

VIDEO: MASLOBOJEV VS DIKMOET KOK'120 VILNIUS

L.Dikmoet viešai metė iššūkį S.Maslobojevui, iškviesdamas jį į kovą, o lietuviui neliko kitos išeities, kaip šį iššūkį priimti.

Olandų kovotojas tai daro su tvirtu įsitikinimu ir aiškia žinute, kad yra pasirengęs stoti prieš vieną geriausių Europos kovotojų. Šis viešas iššūkis yra ne tik kvietimas į kovą, bet ir rimtas pareiškimas, jog sporte didžiausios pergalės pasiekiamos tik įveikiant stipriausius oponentus.

Legendinis „Mike‘s Gym“ klubo treneris Mike'as Passenier kalba apie artėjančios kovos išskirtinumą, akcentuodamas varžovo nepriekaištingą fizinę formą.

„Žinau, kad jeigu jis nepasiduos išoriniam psichologiniam spaudimui ir liks susitelkęs, šansai nugalėti Sergejų labai dideli“, – sako didysis Mike‘as, pabrėždamas, kad ši kova gali pasibaigti labai netikėtai.

Jo teigimu, tinkamas psichologinis pasiruošimas kartu su fiziniu pasirengimu ir disciplina yra visko pagrindas siekiant pergalės, o Leandro turi visus šiuos dalykus, todėl įrodys, jog ringe nėra nieko neįmanomo.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Sergejus Maslobojevas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Sergejus Maslobojevas

36-erių S.Maslobojevas paskutinį sykį kovėsi praėjusių metų lapkritį, kai kitame KOK turnyre Vilniuje vos per 35 sekundes nokautavo britą Rhysą Brudenellį.

S.Maslobojevo ir 14 metų jaunesnio olando L.Dikmoet dvikova vyks sunkiasvorių kategorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius