Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Maslobojevas: Lietuvoje mane kartais vadina legenda, bet žvaigždės – tik danguje

Lietuvos kovos menų žvaigždė Sergejus Maslobojevas portalui „Combat Press“ papasakojo apie savo statusą Lietuvoje, karjeros pradžią, pasiūlymą iš GLORY organizacijos ir sunkiausią sutiktą varžovą.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Su „Combat Press“ žurnalistu Ruslanu Navšyrvanovu kalbėjęs S.Maslobojevas neslėpė, jog dėmesio Lietuvoje jam netrūksta.

„Šiandien aš esu populiariausias ir tituluočiausias kovotojas Lietuvoje! Niekada savęs nelaikiau žvaigžde, nors žmonės Lietuvoje kartais mane jau vadina kovos menų legenda.

Mano nuomone, visos žvaigždės yra danguje ir jei pradėsi save tokiu laikyti, tuomet greitai pradėsi kristi žemyn. Visada stengiuosi išlikti alkanas.

Esu kviečiamas į TV, radijo laidas, dalinuosi patirtimi su jaunimu mokyklose, lankausi kalėjimuose, priklausomybių centruose ir t.t. Socialiniuose tinkluose žmonės paprašo patarimų dėl sporto ir motyvacijos, dėl gyvenimiškų dalykų“, – pasakojo S.Maslobojevas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sergejus Maslobojevas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sergejus Maslobojevas

Kovotojas prisiminė, kad kikboksu ir MMA pradėjo užsiiminėti tik sulaukęs 18-os. Nuo 15-os jis kilnojo svorius, o 17-os tapo Lietuvos čempionu.

„Kai perėjau į suaugusiųjų kategoriją, supratau, kad su savo sudėjimu olimpiniu čempionu netapsiu. Tuomet teko priimti sunkius sprendimus ir pradėti užsiimti sportu, kuris mane visada traukė ir kurio visad bijojau“, – kalbėjo S.Maslobojevas.

Dabar jis kovoja prestižinėje GLORY organizacijoje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sergejus Maslobojevas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sergejus Maslobojevas

„GLORY, kaip ir kitos organizacijos, tokios kaip ONE FC, FFC, KOK ar „Biggers Better“, pačios atėjo. Visada norėjau ten kovoti ir jie man paskambino. Dažnai mano gyvenime nutinka taip, kad labai kažko noriu, bandau dalintis gerais dalykais ir mainais gyvenimas suteikia man galimybes“, – „Combat Press“ samprotavo S.Maslobojevas.

Sportininkas pasakojo, kad, kol nėra reitinguojamas tarp penkių pajėgiausių kovotojų organizacijoje, gali lipti ir į kito turnyro ringą. Tiesa, tarp kovų privalo būti 5 savaičių pertrauka.

„Kalbant apie finansus, nemanau, kad kas nors galėtų pateikti geresnį pasiūlymą“, – atviravo S.Maslobojevas.

„Combat Press“ paklaustas apie kovotoją, su kuriuo grumtis sunkiausia, S.Maslobojevas į tai žvelgė filosofiškai.

„Visada į šį klausimą atsakau taip: sunkiausias varžovas visada sau buvau aš pats. Tose keliose kovose, kurias pralaimėjau, esu tikras, kad buvau stipresnis ir techniškesnis nei varžovai, tačiau vienintelis dalykas, kuris man sutrukdė, buvo psichologinis pasiruošimas. Ėjau kovoti perdegęs. Bet pastaruoju metu randu atsakymus į tuos klausimus ir mano pasirodymai ima džiuginti ir teikti pasitenkinimą daugumai kovinio sporto mylėtojų“, – tikino S.Maslobojevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius