Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį įvyks net dvi įspūdingos bokso dvikovos

„Viasat Sport Baltic“ kanalas vėl nudžiugins bokso gerbėjus. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį tiesiogiai bus rodomos dvi garsių boksininkų kovos.
Mehdi Bouadla
Mehdi Bouadla / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Gruodžio 15 d. 23.55 val. prasidės tiesioginė transliacija iš Vokietijos miesto Niurnbergo, kur šios šalies atstovas Arthuras Abrahamas grumsis su prancūzu Mehdi Bouadla. Tai bus mūšis dėl WBO (Pasaulio bokso organizacijos) pasaulio čempiono titulo antrojo vidutinio svorio kategorijoje (iki 76,2 kg).

Gruodžio 16 d. 4.30 val. JAV mieste Hjustone kovą pradės Filipinuose gimęs JAV boksininkas Nonito Donaire‘as ir meksikietis Jorge Arce. Jie kausis dėl WBO pasaulio čempiono vardo pirmojo puslengvio svorio kategorijoje (iki 55,3 kg).
Šios kovos vaizdo įrašas per „Viasat Sport Baltic“ – 16 d. 8.00 val.

Porų favoritais yra vadinami A. Abrahamas ir N. Donaire‘as. Abu jie gins anksčiau iškovotus titulus. Armėnijoje gimęs 32 metų A. Abrahamas šiemet laimėjo visas tris kovas. Jis nugalėjo kitą Vokietijos boksininką Robertą Stieglitzą ir atėmė iš jo WBO antrojo vidutinio svorio kategorijos pasaulio čempiono diržą.

A. Abrahamas, kuris yra buvęs IBF (Tarptautinės bokso federacijos) vidutinio svorio pasaulio  čempionu,  profesionalų ringe iškovojo 35 pergales (27 nokautai) ir patyrė 3 pralaimėjimus.

30-metis M. Bouadla skambių pergalių nėra iškovojęs. Jis profesionalų varžybose 26 kovas laimėjo (11 nokautų), 4-iose suklupo.

N. Donaire‘as, kuriam 30 metų, yra ne kartą tapęs įvairių svorio kategorijų pasaulio čempionu. Jis  patyrė tik vieną nesėkmę – 2001 metais. N. Donaire‘as laimėjo 30 kovų (19 nokautų).

33 metų veteranas Jorge Arce neketina pasiduoti. Jis yra tapęs stipriausiu pasaulyje keturiose svorio kategorijose ir yra dabartinis WBO lengviausio svorio (iki 53,5 kg) pasaulio čempionas. Meksikietis  šventė 60 pergalių (46 nokautai), šešiuose mačuose nusileido varžovams, dukart kovas baigė lygiosiomis.

Boksininkų Arthuro Abrahamo ir Mehdi Bouadlos kova – jau gruodžio 15 d. 23.55 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius