Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shinsuke Yamanaka išsaugojo čempiono diržą kovoje prieš Viką Darčinianą

WBC organizacijos lengviausio svorio kategorijos (53,5 kg) čempiono titulą apgynė 29 metų japonas Shinsuke Yamanaka. Pralaimėjimų iki šiol nepatyręs (16-0-2) boksininkas įveikė garsųjį 36 metų armėną Viką Darčinianą (37-4-1).
Shinsuke Yamanaka prieš Vią Darčinianą
Shinsuke Yamanaka prieš Vią Darčinianą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Nors kovos pradžioje armėnas turėjo persvarą, japonas perėmė iniciatyvą ir nepaleido jos iki dvikovos pabaigos. Po 12 raundų kovos vienbalsiu teisėjų sprendimu (117-111, 116-112, 116-112) pergalė buvo atiduota japonui. Tai jam buvo pirmasis diržo gynimas, kurį Shinsuke Yamanaka iškovojo praėjusių metų lapkričio mėnesį prieš meksikietį Christianą Esquivelą.

Trijų svorio kategorijų eksčempionas V.Darčinianas patyrė jau antrąjį pralaimėjimą iš eilės. Įdomu pažymėti, kad jis iš paskutinių 22 kovų net 21 kartą kovėsi dėl vieno ar kito diržo.  V.Darčinianas buvo iškovojęs IBF ir IBO organizacijų visų lengviausio svorio (50,8 kg) diržus, IBF, WBC ir IBO pirmo lengviausio svorio (52,2 kg) bei IBO lengviausio svorio diržą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius