Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Shodan“ atvirose Vilniaus taurės varžybose – 94 medaliai

Savaitgalyje Vilniuje vyko atviras šio miesto karatė kiokušin čempionatas, kuriame dalyvavo virš 500 dalyvių iš 7 klubų.
Čempionas Karolis Ulteravičius.
Čempionas Karolis Ulteravičius. / Organizatorių nuotr.

Klaipėdos karatė kiokušin mokyklai „Shodan” šiose varžybose atstovavo net 160 mokinių, kurių meistriškumo lygis nekėle abejonių nei vienam reginį stebėjusiam žiūrovui. Pasibaigus varžyboms net 94 shodaniečiai tapo šių varžybų prizininkais. Iškovoti 30 aukso, 34 sidabro ir 31 bronzos medaliai.

Šios varžybos buvo ypatingos tuom, kad pirmą kartą savo jėgas kovose išbandė daugiau nei 50 shodaniečių. Nepaisant to, kad tai buvo pirmasis toks rimtas išbandymas, jaunoji karta sugebėjo garbingai kovoti.

Varžybos buvo ypatingos aukštesnį diržą turintiems kovotojams, kurie nepasaint amžiaus jau kovojo pagal jaunių taisykles (be korpuso apsaugų).

Karate kiokušin mokyklos mokytojai Lukas Kubilius ir Viktorija Silvaškaitė, bei asistentai Aivaras Baltmiškis ir Arnoldas Stanius, džiaugiasi puikiu auklėtinių pasirodymu. Naujokai Vilniaus čempionate įgavo neįkainuojamos patirties, o jau nepirmą kartą startavusiems kovotojams tai buvo geras pasitikrinimas prieš artėjantį Lietuvos čempionatą, kuris vyks balandžio mėnesį.

Jau Kovo 6-7d.  Kaune vyks vienos svarbiausių sezono varžybų – tai Lietuvos jaunių ir suaugusiųjų čempionatas, kuris išaiškins pajėgiausius sportininkus atstovausiančius Lietuvą Europos čempionate, kuris vyks birželio mėnesį Ispanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius