Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Shodan“ kovotojai Švedijoje iškovojo 2 sidabro medalius

Savaitgalyje Švedijoje vyko atviras karate kyokushin čempionatas, kuriame Lietuvą bei Klaipėdą atstovavo, karate kyokushin mokyklos „Shodan“ nariai Tautvydas Šniaukas bei Rosita Magelinskaitė.
Tautvyas antras is kaires, salia Rosita
„Shodan“ kovotojai / Shodan nuotr.

Neseniai į suaugusiųjų amžiaus kategoriją perėję, vieni perspektyviausių mokyklos jaunųjų kovotojų sėkmingai patirties sėmėsi  aukšto lygio čempionate.  Pasibaigus kovoms Tautvydas ir Rosita tapo varžybų vicečempionais.

Tautvydas Šniaukas kovojo svorio kategorijoje iki 70 kg. Jau pirmoje kovoje klaipėdietis susitiko su šeiminkų kovotoju Pontus Karlsson, bei kovos pabaigoje rankos smūgiais sugebėjo pasiųsti savo varžovą į nokdauną. Pusfinalio kovoje  įveiktas Nicolai Hansen iš Danijos, tačiau finale nusileista stipriam kovotojui iš Olandijos Wesley Wilbrink.  

Rosita Magelinskaitė kovojo svorio kategorijoje virš 65 kg. Šių metų Lietuvos jaunių rinktinės narei, tokio aukšto lygio varžybos buvo pirmos, kadangi Rosita dar neseniai startavusi jaunių varžybose, nepabijojo jėgas išbandyti ir suaugusiųjų tarpe, kur kovos kokybė bei meistriškumas ženkliai skiriasi. Pusfinalio kovoje Rosita po pratęsimo įveikė danę Kirsten Galatius, tačiau finale teko nusileisti šių metų Japonijos čempionato nugalėtojai Emi Shoguchi.

„Shodan“ mokyklos kovotojų pademonstruoti rezultatai tikrai puikūs atsižvelgiant į tai jog sezonas dar tik prasideda ir tai, jog Tautvydas ir Rosita tik pradeda savo startus suaugusiųjų amžiaus grupėje. Švedijoje įgyta patirtis tikrai pravers jau greitai vyksiančiame Europos jaunimo čempionate, bei artėjančiame Lietuvos čempionate.

Shodaniečių jau spalio 17d. Šiauliuose laukia Lietuvos moksleivių taurės varžybos, kur mokyklos kovotojai bandys trečius metus iš eilės iškovoti stipriausios komandos Lietuvos vardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius