Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 15 /01:13

Skandalais apipinta bokso dvikova įvyko: Davidas Haye nokautavo Derecką Chisorą

Davidas Haye įvykdė savo pažadą. Ypatingą susidomėjimą kėlusioje dviejų Didžiosios Britanijos sunkiasvorių boksininkų dvikovoje D.Haye nokautavo skandalingąjį Derecką Chisorą.
Davidas Haye
Davidas Haye / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Boksas Davidas Haye

Penktajame raunde D.Haye pasiuntė D.Chisorą į nokdauną. Šis atsistojo, kad tęstų dvikovą, bet D.Haye pasinaudojo pranašumu ir vėl apipylė varžovą smūgių kruša. D.Chisora dar kartą krito ant ringo grindų. Nors atsikėlė, teisėjas nutraukė kovą.

Beje, ketvirtajame raunde nedaug trūko, kad į nokdauną būtų pasiųstas D.Haye, tačiau šį boksininką tuomet  išgelbėjo pasibaigęs raundo laikas.

D.Haye ir D.Chisoros dvikovos idėja gimė po vasarį įvykusio incidento. D.Chisoros nervai neišlaikė spaudos konferencijoje, vykusioje po jo pralaimėjimo Vitalijui Klyčko. D.Haye tuomet buvo karjerą baigęs boksininkas, kuris dirbo TV reporteriu. Apsižodžiavę D.Chisora ir D.Haye netrukus puolė vienas kitam į atlapus. Logiška incidento baigtimi tapo susitarimas dėl dvikovos, kuri šeštadienio vakarą ir įvyko Londone.

Tuo pačiu tai buvo kova dėl WBA ir WBO sunkaus svorio čempiono titulų.

Nors D.Haye ir D.Chisoros tarpusavio santykiai itin priešiški, dar prieš kovą jiedu sutarė dėl kilnaus tikslo. Jei vienas iš atletų būtų nokautuotas, jis 20 tūkstančių svarų sterlingų skirtų labdarai.

AFP/Scanpix nuotr./Dvikovos akimirka
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dvikovos akimirka

D.Haye: abejoju, ar V.Klyčko po tokios pergalės norės su manimi kautis

Boksininkai po dvikovos draugiškai glėbiasčiavosi, D.Haye gyrė savo varžovą. „Dereckas yra stiprus varžovas, nėra lengva jį įveikti. Vieną dieną jis taps puikiu čempionu, bet šiandien stipresnis buvau aš“, – sakė D.Haye.

Paklaustas apie galimą dvikovą su Vitalijum Klyčko, D.Haye kalbėjo:

„Abejoju, ar po tokios mano pergalės jis norės kovoti. Manau, jis mieliau pasirinks niekam nežinomą boksininką ir surengs savo spektaklį. Tuo tarpu aš esu pasiruošęs kovai“.

D.Haye ir D.Chisoros dvikova vyko „Upton Park“ stadione, kur namų rungtynes žaidžia „West Ham“ futbolo klubas. Visi bilietai buvo išpirkti, akistatą stebėjo 29 tūkstančiai žiūrovų.

AFP/Scanpix nuotr./Po dvikovos
AFP/„Scanpix“ nuotr./Po dvikovos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius