-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalais išgarsėję boksininkai Davidas Haye ir Dereckas Chisora kausis ir ringe

Skandalais bei peštynėmis spaudos konferencijoje išgarsėję Didžiosios Britanijos boksininkai Davidas Haye ir Dereckas Chisora santykius nusprendė išsiaiškinti ir ringe.
Davidas Haye ir Dereckas Chisora
Davidas Haye ir Dereckas Chisora buvo atskirti metaline tvora. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Boksas Davidas Haye

Antradienį oficialiai pranešta, kad sunkiasvorių boksininkų kova liepos 14 dieną įvyks Londone, „Upton Park“ futbolo stadione, talpinančiame 35 tūkst. žiūrovų.

Spaudos konferencijos metu ne kartą viešai apsižodžiavę boksininkai buvo atskirti metaline tvora.

Įdomu, kad už britų kovą Londone bus atsakinga ne Didžiosios Britanijos, o Liuksemburgo bokso federacija. Taip nutiko todėl, kad tiek D.Chisora, tiek D.Haye neturi Didžiosios Britanijos federacijos profesionalų licencijų.

28-erių D.Chisora jos neteko, kai vasarį po pralaimėjimo Vitalijui Klyčko kovoje dėl pasaulio čempiono titulo pagal WBC versiją spaudos konferencijoje susimušė su tautiečiu D.Haye, komentavusiu kovą.

31-erių D.Haye be licencijos liko, kai po praėjusiais metais patirto pralaimėjimo kitam Klyčko – Vladimirui – paskelbė apie karjeros pabaigą.

183 cm ūgio D.Chisora per karjerą profesionaliame ringe iš 18 kovų laimėjo penkiolika (9-ias nokautais), o 8 cm aukštesnis D.Haye iš 27-ių kovų – 25-ias (23-is nokautais).

Abu boksininkai labiausiai išgarsėjo prieš savo kovas su broliais Klyčko. Tiek D.Chisora, tiek D.Haye sukėlė ne vieną skandalą ir žadėjo ukrainiečius sutriuškinti, tačiau abu turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius