-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Susmukęs ringe mirė amerikietiškų imtynių veteranas Silveris Kingas

Meksikiečių imtynininkas Silveris Kingas, labiausiai garsėjantis piktadario vaidmeniu filme „Načas Libras“ ("Nacho Libre"), per šou Londone susmuko ir mirė, sekmadienį pranešė arena „Roundhouse“.
Silverio Kingo mirtis amerikietiškų imtynių ringe
Silverio Kingo mirtis amerikietiškų imtynių ringe / Youtube.com stopkadras

51 metų imtynininkas, kurio tikrasis vardas yra Cesaras Gonzalezas, šeštadienį dalyvavo šou „The Greatest Show of Lucha Libre“, kur atkartojo savo vaidmenį iš 2006 metų sporto komedijos „Načas Libras“ su Jacku Blacku.

Filmuota medžiaga rodo, kad jį įveikė varžovas Chuventudas Gerera, kuris ėmė švęsti savo pergalę, kai kiti nuskubėjo padėti Silveriui Kingui, likusiam gulėti ant nugaros.

VIDEO: Imtynininką Silverį Kingą ringe ištiko tragedija

„Deja, praėjusį vakarą Silveris Kingas neteko gyvybės per renginį „Roundhouse“, – pranešė Londono šiaurėje esanti arena. – Šiuo metu visos detalės tiriamos, tad daugiau informacijos, kuria galėtume pasidalyti, neturime. Užjaučiame jo šeimą, draugus ir visą „Lucha Libre“ komandą.“

Londono greitosios medicinos pagalbos tarnyba pranešė, kad pirmieji medikai atvyko 5 minutės po pranešimo, gauto 22 val. 21 min. vietos (sekmadienį 0 val. 21 min. Lietuvos) laiku.

„Deja, žmogus mirė įvykio vietoje“, – sakė atstovė. Londono policija nurodė, kad mirtis tiriama kaip nekelianti įtarimų.

„Lucha Libre“ imtynininkai vilki įspūdingus kostiumus ir būna su spalvingomis kaukėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius